27 Ekim 2009 Salı

Deli Kızın Çeyizi




Herkesler yemek takımı efendime söyleyim tencere tava takımı alır ama pembe kiraz buzluk , pasta altlığı alır çeyizine,ama tabi ki pofişin arkadaşı olduğu için bu pembe kirazda böyle oldu (: Çook uzun zaman sonra Çocuklarımın doğum gününde pastalarının altına bu renkli altlıkları kullanıcam, buzluğumda her daim kalpli buzlarım olacak ev yapımı limonatanın içinde kalpler yüzücek,diğer alete isim bulamadım ama kaynatılmadan sadece demlenerek içilen bitkiler için süper bi şey. Rahatlamak mı istiyorsunuz içerisine doldurun bir tutam rezene kaynamış su dolu kupanın içine salıverin içine gitsin.

6 yorum:

  1. ayy o kalpli buzluğa bayıldımm pembem kirazımm nerden aldın yaa çok cici güle güle kulalnırsın inşallah sevdiceklerinle :)

    YanıtlaSil
  2. Ikea'dan almıştım cecim. çok teşekkür ederim.yine gidersem sana da alırım tatlımm.

    YanıtlaSil
  3. valla hayır demem kirazcığımm ya.. ama gidersen tabiki cnm :)

    YanıtlaSil
  4. bitki çayı süzgeciyle rahatlamayı öyle güzel anlatmışsın ki,birden rezene koyup, içip dünyanın her türlü sıkıntısından uzaklaşasım geldi:)))

    YanıtlaSil
  5. Dene apla bütün sıkıntıları alır bu süzgeç eğer sonuç vermesse getir malımı ben her salı burdayım (: pazarcı gibi hissettim bi an kendimi (: (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme