7 Ekim 2009 Çarşamba

Şükredecek Çok Şeyim Var



Aslında bu gün'ün ilk postu yukarıda resmini gördüğünüz çanta için olacaktı ama dün akşam arabamın kelebek camını kırıp bagajdaki çantamı çaldılar. üzüldüm ama şükredecek çok fazla şeyim var. ya çanta boynumda olsaydı da sokakta bana zarar vererek çantayı alsalardı, ya da bagajdaki diğer eşyalarımda gitseydi.ya da arabamı çalsalardı, sonra ara dur arabayı. artık bir kaç ay sonra vitesi ya da direksiyonu bulunurdu herhalde.

8 yorum:

  1. teşekkür ederim canım. inşallah hiç kimse böyle şeyler yaşamaz.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun canım ya, dediğin gibi sana birşey olacağına çantan gitsin.

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim canım. aslında cam kırıklarını gördükten sonra karakoldan çıkıp eve giderken bile çok gerildim.karşı karşıya kalsaydık sanırım hiç aklımdan çıkmazdı o yüzden şükrediyorum.

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun eb, sıkma canını,malesef ülkemizde çok sık yaşanıyor bu olaylar, takarsak kafaya zor yaşarız valla, nefes alıyoruz ya önemli olan bu ;)

    YanıtlaSil
  5. doğru söylüyosun ceci :) çok fazla takmadım söylediğim gibi hiç bir şey değil yani bir çanta. ama insanı bunu yaşamış olması üzüyor tabi.

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun, cadde'de bir arkadaşımın başına aynı olay gelmişti. onun bagajından yepyeni burberry elbisesini ve ayakkabısını çalmışlar :( ciddi ciddi alışveriş yapıp bagajına kaldıran insanları izleyen bir çete olduğunu düşünmeye başladım :S

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim canım. onunkisi daha fenaymışş :S benim sadece çantam vardı bir tek aynısından bulamam diye üzülüyorum o kadar :)

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme