7 Kasım 2009 Cumartesi

Denediğim Ürünler { Kalyon oje Kurutucu }



Bütün kadınların ortak sıkıntılarındandır sanırım oje kurutma çabası. Ben ne kadar dikkat edersem edeyim ojelerimi bozmadan kurutmaya, onlar inatla bozulur. İster istemez parmaklarım ojenin üzerine değer ve parmak izi oluşur, Yada kenarı hemen bozulur. Kalyon oje kurutucu hem ojenin kuruma süresini azaltıyor hem de tırnak etlerini yumuşatıyor. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ürünü nerde bulacağımıza gelince ben Watsonstan almıştım ,fiyatı da 7-8 lira civarındaydı.

6 yorum:

  1. Güzel bir tavsiye, almaya niyetlendiğim çok şey var ama bunu hep es geçiyodum.. Sonuç: serviste sürülmeye çalışılan ve becerilemeyen ojeler:)) Watsons'a uğradığımda mutlaka düşünücem:)

    YanıtlaSil
  2. iğne ile iplik ;Ben oje sürmeyi pek beceremediğim için genellikle kuaförde sürdürüyorum ama ordan çıkana kadar sürekli bozduğum için ojeler silinip tekrar sürülüyordu bunu aldım kızlar da rahatladı (:

    YanıtlaSil
  3. ayy eb'cim aynı dertten muzdaripiz ben ayreten değilde çabuk kuruyan ojeleri de almaya çalışıyorum, maybelline'nın express ojeleri var, tabi biraz daha pahalı, bunu almak daha avantajlı üstelik her rengin üzerine sür :)

    YanıtlaSil
  4. aynen öyle canım her ojenin üzerine sürebilirsin ayrıca tırnak kenarındaki etlerinde yumuşamasını sağlıyo gayet kullanışlı (:

    YanıtlaSil
  5. Ben de ojelerimi bozarım hep Allahın emri :)
    Bunu da bir denemek lazım madem güzel diyorsun:)

    YanıtlaSil
  6. Ben memnun kaldım kuruma süresini kısaltıyo fakat tabiki dikkat etmek gerekli ben kuaförde föne başlamadan önce sürdürüp hemen fıslatıyorum kalyondan fön bitene kadar kurumaya dönüyo.

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme