23 Aralık 2009 Çarşamba

Toffee Nut Latte



Dün akşam hepinizin bildiği gibi dans kursum vardı, bahariyeden yukarıya doğru çıkarken çok susadığımı farkettim biraz vakit olsa starbuckstan bir kahve alıp içecektim ama geç kalmıştım.Canım bi şey istediği zaman onu yapana kadar karnıma ağrılar girer benim,neyse güç bela dersi bitirdim dönüşte hemen attım kendimi starbucks'a uzun zamandır denemek istediğim toffee nut latte'yi kaptım hemen.Sadece christmas dönemlerinde satılıyormuş bu güzellik.Satıştan kalkmadan denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

10 yorum:

  1. Tavsiye için teşekkürler tatlım,bende dark cherry'i deneyip bayıldım,çikolata ve vişne mükemmel birliktelik:) bende onu öneririm sana şekercim:)

    YanıtlaSil
  2. Böylee kremalı,hafif karamelize edilmiş şeker parçaları falan var içinde beğenirsinumarım dark cherryide hemen denemek istiyorum vişneli çikolalatı pastalara bayılırım eminim onu da sevicem(:

    YanıtlaSil
  3. aaa aklımda bulunsunn:) sağol canım..

    YanıtlaSil
  4. demin aklıma tofee nut geldi dedim gidip aliim hemen ama arabayı kardeşime vermiştim onu hatırladım pek üzüldüm (:

    YanıtlaSil
  5. ben de çok beğendim cnm doğumdan önce oturmuştum starbucksa yalnız,orda içmiştim...

    YanıtlaSil
  6. Afiyet bal şeker olsun prettyciiime (:

    YanıtlaSil
  7. toffee nut latte aşkı adına bütün yıl olmalı!!!

    YanıtlaSil
  8. Christmas dönem içeceklerimizi beğenmenize çok sevindik. Yeni başlayan kış dönemimizde de mochanızı ve lattenizi şuruptan süte, kremadan köpüğe birçok alternatifle hazırlatabilir, arzu ettiğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Kahve keyfinizin daim olmasını dileriz.

    Kumru Kermen
    Asistan Marka Müdürü - Müşteri İlişkileri
    Starbucks Coffee Türkiye

    YanıtlaSil
  9. Kumru kermen, içecekleriniz tartışılmaz derecede güzel.Ayrıca farkedilmesi gereken bir konu var ki markanızın müşteri ilişkileri takdire şayan durumda.İlginiz için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme