26 Ocak 2010 Salı

Diyetteyim Ama Bildiğiniz Diyet Değil Kozmetik Diyeti

Farkında olmadan birbirimizi hep yeni şeyler almaya teşvik ediyoruz. Bunu bende yapıyorum diğer blog arkadaşlarım da. Tabiki kimsenin maksadı kötü değil herkes kullandığı ürünlerle ilgili iyi-kötü yorumlarını yapıyo,hepimiz de faydalanıyoruz. Fakat almanın sonu yok,her ay yeni versiyonu çıkıyor aldığımız ürünlerin bu sefer de onları denemek istiyoruz.

Hal böyle olunca da dolaplarımız,kutularımız,çekmecelerimiz kozmetik ürünlerle doluyo,bazı ürünleri kullanmadan çöpe atmak zorunda kalıyoruz.Odama giriş çıkış yapan ürünleri kontrol altına alma kararı verdim. Bunun için de elimdeki ürünleri bitirmeden yenilerini almayı kendime yasakladım.Görsellerde yer alan ürünler geçen hafta içinde bittiler.



Tamamen bitirdiğim bu ürünler hakkında yorumlarımı paylaşmak istedim sizlerle.

The bod shop Body Butterlarını bilmeyen,denemeyen kalmamıştır herhalde.Üniversitede pofidik şekerimin şeftalili kremi vardı onunla bir güzel masaj yapardık bütün kızlar.Ellerimiz öyle yoğun kokardı ki sanki biraz önce şeftali yemişiz gibi.Hatta kış aylarında canım hep şeftali isterdi (: Çileklisi de diğerleri gibi yoğun kokulu.Ben bu ürünü alalı o kadar uzun zaman olmuş ki kremsi kıvamını yitirmiş epey bir şertleşmişti ama gayret ettim bitirdim. Bir daha alır mıyım diye sorsanız,hayır almam derim çünkü pratik bir kullanımı yok ayrıca benim cildime göre epey yağlı bir yapısı var ve sürdükten sonra uzun bir süre vücudumun kremi çekmesini bekliyorum.Sanırım diyetim bittikten sonra tüp şişedeki losyonlarından deneyebilirim.





Sarı kutulu olan saç bakımımda bütün ürünlerinden çok çok memnun kaldığım schwarzkopf'un saç maskesi. Schwarzkopf kullanmaya saçlarımı uzatma kararı aldığımda başladım.Çok sık kestiremediğimden sürekli bakım yaparak kırıkları azaltmaya çabaladım. Oil nutritive kırılma karşıtı koruyucu bakım maskesi olarak gerçiyor ve açıklama kısmına şöyle yazmışlar; Argan ve Shea yağı içeren bakım formülü ile saçınızı yeniden yapılandırarak hem kırılmaya hem de saç uçlarındaki çatallaşmaya karşı korur. Bence sözünü verdiği her şeyi gerçekleştiren bir ürün.Bu bitirdiğim kaçıncı kutu bilmiyorum,kokusu da bir harika.


Exuviance duş jelini ise lazer epilasyon sonrasında kullanmam gerektiği söyleyerek klinikten kakaladılar. Lazer uygulamasını yaptıranlar bilirler,işlemden sonra kıl köklerinin temizlenmesi uzun sürer. Bu ürünün vaad ettiği şey ise gözenekleri açarak köklerin temizlenme süresini kısaltmak.Bence diğer duş jellerinden hiçbir farkı yok.Duş jelinizi ya da sabununuzu lifinizle köpürttükten sonra gerekli bölgeyi keseleyerek istediğiniz verimi alabilirsiniz.150 ml olan bu ürün yaklaşık 45 lira civarında satılıyor.Bir daha almam ayrıca tavsiye de etmem gereksiz pahalı bir ürün.

9 yorum:

  1. ebcim takdir ettim aynen devam tüm hanımlar paso alıyor yazık bütçenize sür bitsin at hem :)

    YanıtlaSil
  2. Hakikten öyle edacım sür sür nereye kadar. her yer kozmetik malzamesi dolu bütün maaş onlara gidiyo (:

    YanıtlaSil
  3. Uzun süredir okuduğum en faydalı yazıydı, taktir ettim utanmadım ayakta alkışladım.

    YanıtlaSil
  4. pembişim aynen öle valla katılıyorum size bende oruçluyumm artık epey bi süre de orucumu bozmayı düşünmüyorum, en azından yurtdışı alışverişlerine kapalıyım ekstrelerle aram bozuk :(

    YanıtlaSil
  5. canım strawberrynin body lotion olanı bana küçük bi setle çıktı ama ben pek memnun kalmadım.sanki biraz yapışkan gibi geldi.almadan önce denemeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. dediklerine aynen katılıyorum :) birbirimizin bloglarını takip ederken alı$veriş krizimiz artıyor ve daha fazla almaya ba$lıyoruz :) bende bazı seyleri bitirmek istiyorum.. dolaplara sıgmaz oldular.. Hicte sevmem tıklım tıklım dolapları :) bir an önce stokları eritmek lazım :)

    YanıtlaSil
  7. Duygucum çok teşekkür ederim düşüncelerin için,bu konuda desteklenmeye ihtiyacım var (:

    Cecicim aynı durum bende de var canım,almanın sonu yok çünkü kartlarla alınca bedava gibi geliyo hepimize (:


    Bloomcum artık denemeden ürün almama kararı aldım çünkü ambalajıyla beni çok yanıltan ürünlerle karşılaştım (:


    Chunlicim şimdi de elimizdeki ürünleri kullanıp bitirmeye özendirelim birbirimizi (:

    YanıtlaSil
  8. hadi kuzum ne kadar tutabilcez sözümüzüü:)

    bende yayınlarım yarın bigün...bitenlerimi...

    sonraaa 1 ay düzgün diyet yapana:)

    ruj hediye ederiz:):):)

    pıuhahahahaha

    YanıtlaSil
  9. Biz bi deneyelim bakalım ne kadar gidicek böyle (:

    zaten bende isticektim blogcularda yayınlasınlar,bloğu olmayanlar da bana resimleri göndersinler yayınliim (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme