19 Ocak 2010 Salı

Maybelline DEFINE A LASH Rimel

Bu kız da bi gün pasta resimleriyle diğer gün makyaj malzemeleriyle post yazıyo demeyin (:

Bu blog öyle kısıtlaması olan vay efendim ben sadece makyaj ya da alışveriş ile ilgili yazı yazarım onun haricinde etliye sütlüye karışmam diyen bir blog değil daha doğrusu sahibesi öyle birisi değil.

Beğendiği her şeye parmağını sokan,kurcalayan,bir iş yaptığında en iyisini yapmaya çalışan bir cimcime. Kazık kadar kızdan da cimcime yaptım ya helal olsun bana(:

Aslında güne o kadar negatif başladım ki anlatamam,sabah pofişimle telefonda konuşurken dedim ki bu gün canım bloğa kara kara can sıkıcı resimler koymak istiyo.Çünkü sabahın köründe uyandım ve normalde on dakikada gittiğim bi yere yaklaşık 1,5 saatte anca varabildim ardından ukala bir polise çemkirdim. Adam resmen beni salak yerine koydu hastanenin girişini soldan çıkışını sağdan yapmışlar bende farketmediğim için ters şeritten çıkmaya çalışınca arkamdan öyle bir düdük çaldı ki sanırsın kıyamet geldi israfil sur'u üfledi.O korkuyla arabayı hızlıca geri alıp sol şeride geçerken beni aptal yerine koyup en az 20 kere levhayı gösterdi bende camı açıp polis bey amcaya çemkirdim ve uzun bi süre susmak bilmedim taaa ki isterseniz ceza yazayım diyene kadar (: cezayı duyunca anında buharlaştım olay mahalinden.

Ardından güzel bir kahvaltıyla sakinleşip,rahatladım ve uzun zamandır yazmak istediğim postları yavaş yavaş hazırlamaya başladım. İlk olarak hem mutlu hem çilliden duyduğum carrefour'un %51 indirimden yararlanıp hiç te ihtiyacım olmadığı halde aldığım maybelline rimelden başlamak istiyorum.




İndirimin ikinci gününde carrefour'a gittiğimde resmen standlar bomboştu,belirli ürünlerden çok az sayıda kalmıştı benim asıl almak istediğim maybelline'in tombik sarı rimeliydi ama kalmadığı için hevesimi bununla giderdim.




Bu rimeli nedense hiç sevemedim çünkü fırça kısmı yumuşacık ve sürerken oynadığından istediğim hacmi veremedi kirpiklerime ve hiç kıvırmadı. Yaptığı tek şey kirpikleri siyahlaşırıp birazcık belirginleştirmek o kadar.Hiç makyaj yapmadığım günlerde bu rimelden sürüp,nivea nemlendiriciyle dudaklarımı renklendirip çıkıyorum.Tabi ki bunlar benim şahsi fikirlerim herkeste aynı sonucu vermeyebilir.Ayrıca maybelline bence rimel konusunda çok başarılı bir marka fakat bu ürününü bana yaramadı.Bir daha alcağımı sanmıyorum.

7 yorum:

  1. ayyyy ayyyy ooyyyyy ooyyy üüüfffffffffff püfffffffffffffffffff küffffffffffff cüüüfffffff.........

    içim sıkılıoooooooooooooooooooooooo

    canım daralıooooooooooooooooooo

    nie bu rimeli buraya koydunnnn

    salak salak şeyleri hatırlatıooo banaaaaaaaaaa

    karnımııııı ooovalaaaa filizz aplaaaa diee baarasım var merdivenlerden:):):):):)

    YanıtlaSil
  2. Hatırlatmasaın hiç bi şi bu benim yeni rimelim hatırlatsa hatırlatsa beni hatırlatır.

    baarmak istiyosan baar,karışık bi tost yap leyla aplaa diye de baar hatta (:

    YanıtlaSil
  3. bende ikisi de pembe ve yeşili yani pembesini çok başarılı buldum ama yeşili sevemedim hiç anneme verdim annem bayıldı zevkler çok farklı

    YanıtlaSil
  4. Çokoprensescim bende geneldi bütün rimellerini sevmiştim maybelline'in canımcım ama nedense bununla anlaşamadık (:

    Yelizcim doğru söylüyosun tatlım zevkler de fark ediyo ben böyle dolgun dolgun kıvrık kirpiklerim olsun istiyorum bu da isteklerimi pek yerine getiremedi.

    YanıtlaSil
  5. ben memnumdum bu rimelden kirpiklerim dolgun ve uzun olduğundandır. günlük makjayımda hep kullandım ve biitirdim. elastik olmasıda benim hoşuma gidiyordu aslında :(

    YanıtlaSil
  6. bariacım benimkisi bir de waterproof hem onu sevmedim hem de istediğim kıvrımı,dolgunluğu veremedi.

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme