4 Şubat 2010 Perşembe

Hepsiburada.com & Garanti Bankası Problemleri

Herkeslere merhabalar,bu gün canım çok fazla şeye sıkkın.Bu ülkede işler öyle aptalca ilerliyor ki,herkes birilerini söğüşlemeye çalışıyo.

şu yazımda belirttiğim problemler hala devam etmekte hepsiburada.com pazartesi günü geri iade ettiğim telefonun paketini bu gün hala açmamış.Telefon açıyorum bir sonuca varmıyo,mesaj atıyorum ertesi gün saçma sapan konuyla alakasız cevaplar alıyorum.Paranla rezil olmak diye buna deniyor galiba.

Tek açıklamaları iade bölümümüz o kadar yoğun ki sizin işleminize henüz sıra gelmedi demek oluyor. Bu adamlar bir yerlerde yanlış yapıyorlar ki bu kadar insan şikayet ediyor ve ürünleri geri gönderiyor.Salak yerine konulmak beni deli ediyor.

Sen zaten ürünün parasını bir hafta önce almışsın, aç kutuyu bak hataya, ya yenisini göndericez de ya da paramı geri iade et bir işlem için bu kadar oyalanılmaz ki.

Bu problemim daha çözüme ulaşmamışken Bu gün ki problemi de sağolsun Garanti bankası çıkardı.Garanti bankasında tl,$,€ hesaplarım var hepsinden ayrı ayrı işletim ücreti alıyorlar hadi $,€ dan cüzi miktarlar çekmişler de TL hesabımdan sadece 6 aylık 34 TL çekilmiş. Sen zaten yaptığım eft ve havalelerden işlem ücreti alırken bu neyin ödemesi.


Problem yaşadığım bütün firmalar
şikayetvar.com'da kendi kategorilerinde ilk sırada. Bundan sonra çöp bile alsam bu sitede firmalar hakkında yazılan yazıları okurum.

Garanti bankası da hesap işletim ücretini geri ödemezse kurumsal ve bireysel bütün hesaplarımı kapatıp banka ile ilişiğimi kesme kararı aldım...

Bu ülkede hakkkını aramazsan sonuna kadar sömüyorlar anlamış olduk.

5 yorum:

  1. Cok haklisin bankalarla ayni problemleri ben de yasiyorum, her iki yariyil icin de ayri para aliyorlar. Ki her yaptigimiz islem zaten ucretliyken...

    YanıtlaSil
  2. :( garanti bankasına bende uyuz oluyorum her fırsatta para kesme çalışmaları yokmu ...
    kısa süre önce benimde hesabımdan 34 lira kesmişler. yarım saat önce yatırmıştım üstelik anında çekmişler parayı çok sinir oldum o parayla bi işimi halledecektim öyle kaldım telefonla maille bir dünya şey dedim, yazdım ama nafile bana geri ödemediler:( umarım sen paranı geri alabilirsin...

    YanıtlaSil
  3. Madam modacım herkes bu durumdan muzdarip ama Garanti bankası hepten acaip senelik 64 tl ücreti Garanti dışında hiçbir bankada görmedim. Bizden önce dava açıp kazananlar var bende hakkımı sonuna kadar arayacağım.

    Restoration aynı şekilde bende bu gün bi işimi halledicektim ama baktım ki parayı çekmişler.Ben olumlu bir sonuç alacağımı düşünüyorum çünkü hiçbir şekilde imzaladığım belgelerde bu kadar yüksek bir bedel tahsil edileceği yazmıyordu neye istinaden bunu tahsil ettiklerini açıklayacak durumları yok.Emsal teşkil eden örneklerde var olumlu sonuçlar almışlar umuyorum ki bende alıcam.

    YanıtlaSil
  4. Canım yazını yenı gordum.Benden de kesılıyormudur kı bak hıc dıkkat etmıyordum.Gelen gıdene bakmak lazım ama alısmısız ya kazık yemeye.Sana ödeme yapıcam dıye hesaba para aktarmıstım, demın baktım ben de yazını okuyunca 34 tl benden de 2009 hesap işletım ucretı dıye kesmısler.Ben de her işimi Garanti ile hallediyorum.Kredi kartım ordan vs..
    Ne yapsak bilemedim ki.Ben de dilekçe dolduracağım şimdi

    YanıtlaSil
  5. Minecim üzüldüm böyle olmasına çünkü çok sinir bozucu bi durum :(

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme