31 Ocak 2010 Pazar

Ödüllere Doyamıyorum




Ecenur cimcimesinin pek tatlı annesi sevgili minecim bana gün ışığı ödülü göndermiş,çok teşekkür ederim kuzucum bu ödülü daha önce de almıştım ama tekrar almak beni çok mutlu etti (: Geçen sefer teket teker göndermiştim,şimdi bloğumu okuyan herkeslere gönderiyorum bu ödülü.Herkese iyi pazarlar diliyorum,mucks.

30 Ocak 2010 Cumartesi

HEPSİBURADA.COM REZİLLİĞİ




Yazdığım postlardan da biliyorsunuz ki dün minik kuzumun doğum günüydü ve ben de hediye olarak hepsiburada.com'dan bir cep telefonu siparişi verdim Ürünü süper hızlı kargo olarak nitelendirmişler yani siparişi verdiğim gün kargoya vermeleri gerekiyordu fakat ürün saatlerce tedarikçi firmadan bekleniyor yazısı ile bekledi.Stoklarında olan ve süper hızlı gönderimi olan ürünü nasıl olur da tedarikçi firmadan beklerler inanın ki aklım almadı. Neyse saatler sonra bankadan onay alamadıklarına dair bir mail gönderdiler,ona da eyvallah dedik bir gün daha bekledik.


Paketimiz bu gün geldi. Bilin bakalım ne olmuş. Hepsiburada.com bozuk ürün göndermiş. Hediye aldığım ürün hem elime geç ulaştı hem de bozuk. telefonun üzerindeki jelatini yok ve açılış tuşuna basınca sadece nokia yazısı görünüyor sonra tık yok.Daha önce blog arkadaşlarımın yaşadığı gecikmeleri okumuştum ama dedim ki olsun sağlam teslim aldıktan sonra gecikmeyi de önemsemem. Ama iş öyle değilmiş.Bu gün bu sıkıntıyı yaşadıktan sonra aklıma ilk gelen yer şikayetvar.com oldu. Kaç kişi hepsiburada.com adına açılmış 3567 ŞİKAYETTEN haberdar !!!


Bu olayı yaşayana kadar ben de değildim. Çünkü internette her yerde adı geçiyor. Zannediyoruz ki büyük firma,bizim başımıza böyle sıkıntılar gelmez.Sitenin aldığı 3567 şikayete bakmak için
tık. e ticaret kısmında yüzlerce site yer alıyor fakat bu güne kadar en fazla şikayet alan site olarak en başta ne yazık ki hepsiburada.com var.Şimdiye kadar internet üzerinden yüzlerce ürün siparişi verdim hepsi de sapa sağlan elime ulaştı. Hatta bu telefonu sipariş vermemde geçen sene EREYONdan verdiğim siparişin etkisi var. Çünkü kendime aldığım ürün sapasağlam,eksiksiz bir şekilde teslim edildi.Bu sefer de bu siteden alayım burası da büyük bi site problem yaşamam diye düşündüm ama maalesef yaşadım.Kesinlikle alışveriş için tavsiye etmeyeceğim bir site.Hongkongtan verdiğimiz on liralık siparişler eksiksiz kusursuz elimize ulaşırken dibimizdeki firma böyle bir rezillik yapıyor.

Uğur Böceğim Seni Çok Seviyorum













Dün miniğim,kelebeğim,uğur böceğim,rabbimin bana hediyesi, canımın yarısı,fıstıklı baklavamın doğum günüydü.

Kavanozlara bonibonlar,çikolatalar doldurup kurdelalarla süsledim ve uğur böcüğüme süprüz yaptım, gerçi evdeki afacan fiyonkları kurcalaya kurcalaya bozdu ama idare edicez artık (:

Çektiğimiz fotoğrafların çoğunda benim üç kafam dört kolum falan olmuş ama napalım,bir daha ki seneye çok daha güzellerini çekeriz inşallah.

Birlikte geçireceğimiz her gün en az dün akşam ki kadar mutlu olsun.

Doğum Günün Kutlu Olsun.

İmZa: Seni Çok Seven ToMbUL KuŞ

29 Ocak 2010 Cuma

Sevgililer Günü


Geçen sene 14 şubat'ı ''recep ivedik 2'' seyrederek geçirmiş biri olmama rağmen romantik romantik bir post hazırlamak istedim. Dünyaya mal olmuş bir günü özel bulmadığımdan dolayı,benim için pek te bir anlamı yok. Yılın hangi günü olursa olsun şu güzellikler kabulümdür.


Özel bulmamama rağmen hediye hazırlığı yaparım muhakkak. Hediye alıp vermeye bahane çıkmış işte (:




Bu görsellerden ilham alarak minik süprizler hazırlamaya ne dersiniz ?




Birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları,el emeğinizle süslediğiniz çerçeveye koyabilirsiniz...







Kendi yaptığınız kartların içine sizin için özel olan sözler yazarak çiçeğinizin yanına ekleyebilirsiniz.



Pişirdiğiniz kurabiyeleri gıda boyalarıyla süsleyebilirsiniz ...




Böyle bir çalışma hem çok eğlenceli hem de çok değerli olacaktır...







Aldığınız hediyeleri paket yerine bu tarz kavanozlar içinde vermeyi deneyebilirsiniz...


Ne dersiniz,denemeye değmez mi ?

26 Ocak 2010 Salı

Diyetteyim Ama Bildiğiniz Diyet Değil Kozmetik Diyeti

Farkında olmadan birbirimizi hep yeni şeyler almaya teşvik ediyoruz. Bunu bende yapıyorum diğer blog arkadaşlarım da. Tabiki kimsenin maksadı kötü değil herkes kullandığı ürünlerle ilgili iyi-kötü yorumlarını yapıyo,hepimiz de faydalanıyoruz. Fakat almanın sonu yok,her ay yeni versiyonu çıkıyor aldığımız ürünlerin bu sefer de onları denemek istiyoruz.

Hal böyle olunca da dolaplarımız,kutularımız,çekmecelerimiz kozmetik ürünlerle doluyo,bazı ürünleri kullanmadan çöpe atmak zorunda kalıyoruz.Odama giriş çıkış yapan ürünleri kontrol altına alma kararı verdim. Bunun için de elimdeki ürünleri bitirmeden yenilerini almayı kendime yasakladım.Görsellerde yer alan ürünler geçen hafta içinde bittiler.



Tamamen bitirdiğim bu ürünler hakkında yorumlarımı paylaşmak istedim sizlerle.

The bod shop Body Butterlarını bilmeyen,denemeyen kalmamıştır herhalde.Üniversitede pofidik şekerimin şeftalili kremi vardı onunla bir güzel masaj yapardık bütün kızlar.Ellerimiz öyle yoğun kokardı ki sanki biraz önce şeftali yemişiz gibi.Hatta kış aylarında canım hep şeftali isterdi (: Çileklisi de diğerleri gibi yoğun kokulu.Ben bu ürünü alalı o kadar uzun zaman olmuş ki kremsi kıvamını yitirmiş epey bir şertleşmişti ama gayret ettim bitirdim. Bir daha alır mıyım diye sorsanız,hayır almam derim çünkü pratik bir kullanımı yok ayrıca benim cildime göre epey yağlı bir yapısı var ve sürdükten sonra uzun bir süre vücudumun kremi çekmesini bekliyorum.Sanırım diyetim bittikten sonra tüp şişedeki losyonlarından deneyebilirim.





Sarı kutulu olan saç bakımımda bütün ürünlerinden çok çok memnun kaldığım schwarzkopf'un saç maskesi. Schwarzkopf kullanmaya saçlarımı uzatma kararı aldığımda başladım.Çok sık kestiremediğimden sürekli bakım yaparak kırıkları azaltmaya çabaladım. Oil nutritive kırılma karşıtı koruyucu bakım maskesi olarak gerçiyor ve açıklama kısmına şöyle yazmışlar; Argan ve Shea yağı içeren bakım formülü ile saçınızı yeniden yapılandırarak hem kırılmaya hem de saç uçlarındaki çatallaşmaya karşı korur. Bence sözünü verdiği her şeyi gerçekleştiren bir ürün.Bu bitirdiğim kaçıncı kutu bilmiyorum,kokusu da bir harika.


Exuviance duş jelini ise lazer epilasyon sonrasında kullanmam gerektiği söyleyerek klinikten kakaladılar. Lazer uygulamasını yaptıranlar bilirler,işlemden sonra kıl köklerinin temizlenmesi uzun sürer. Bu ürünün vaad ettiği şey ise gözenekleri açarak köklerin temizlenme süresini kısaltmak.Bence diğer duş jellerinden hiçbir farkı yok.Duş jelinizi ya da sabununuzu lifinizle köpürttükten sonra gerekli bölgeyi keseleyerek istediğiniz verimi alabilirsiniz.150 ml olan bu ürün yaklaşık 45 lira civarında satılıyor.Bir daha almam ayrıca tavsiye de etmem gereksiz pahalı bir ürün.

25 Ocak 2010 Pazartesi

Kendini Anlatan mim




Bu tombik filleri gördüğünüz zaman postun içeriğini tahmin etmişsinizdir sanırım.

Pek saygıdeğer
pofidik şekercim & mymakeupstorycim'den geldi bu şirin ama aynı zamanda biraz zor mim. Çünkü insanın kendisi hakkında bişeyler düşünüp yazması pek te kolay değil gibi.Hadi bismillah diyerekten başlayalım bakalım (:

-Gece yattığımda inanılmaz gereksiz bir sinir sarar beni,nedense pek gerilirim yatağa girdiğimde. Aklımdan bir sürü şey geçer,kendi kendime düşünür düşünür sonra kuzucuğuma sararım bir sürü saçma sapan mesajlar atarım onu sinirlendirip uzuuun bir süre mesajlaştıktan sonra uyuyakalırım.Ertesi gün o halimden eser kalmaz pamuk gibi olurum önceki gece ne söylediğimi bile unuturum (:

- Evde bir iş yapılcak diyelim,mesela çamaşırlar yıkanmış askılığa serilmesi gerekiyo.Aklımdan gerçiriyorum işte ben bunları birazdan hallederim diye.Olaki ben işi yapmaya başlamadan annem dedi ki hadi pembe kiraz şu çamaşırları as. Hayatta o işi bana yaptıramazsınız,kesinlikle yapmam :(

- Sabah kahvaltısı,öğle yemeği,ikindi çayı,akşam yemeği vs vs anlayacağınız günün her saatinde tavuğun her çeşidini mideme indirebilirim (:


- Eğer kendimi iyi hissetmiyosam ve bir yere davetliysem dolabımdaki bütün kıyafetleri teker teker giyip denerim.Aynaya bakar bakar ne çirkinim diye ağlarım o da yetmez kendimi wc'ye kilitlerim (:


- Temizlik malzemelerinin her çerşidini alıp denerim,yumuşatıcı kokusuna bayılırım.Çamaşır makinesini çalıştırırken yumuşatıcıyı ilk önce bir kapak dökerim sonra gizli gizli ikinciyi boca ederim (:

- Evde gereksiz olduğuna inandığım her şeyi annemden gizli çöpe sokarım. Yeni alınmış,çok pahalıymış falan dinlemem, hatta annem görüpte poşetten geri almasın diye çoğu zaman kırar,keser öyle atarım sonra da derim ki ben görmedim çocuklar yapmıştır (: (:

- İnanılmaz inat ederim,eğer kafama koyduğum bişi varsa elimden kurtulamaz kesinlikle.İki elim kanda olsa,önüme dağlar çıksa istediğim şeyi yaparım.Bazen çok zararını görürüm ama napalım can çıkar huy çıkmaz (:



Ta ta ta taaaam bittiiiii.

Başlarken zor geldi, amanda neler yazsam ki diye düşündüm ama döktürüverdim bir anda.İnsanın kendini eleştirdiği ve bak bak neler de yapmışım dediği öyle çok şey varmış ki (:

Bu mim çok eğlenceliymiş vallahi, postumu okuyan arkadaşlarımın hepsine hediye ediyorum.

Mutlu Haftalar






Herkeslere pazartesi sendromundan uzak,mutlu bir gün diliyorum.

Bu postu hazırlarken resimde gördüğünüz üzre lahana gibiyim.

Elimden gelse mont bile giymeden dışarı çıkan ben dolabımda bulduğum her şeyi üst üste giyerek çıkabildim evden.

Pofişimin ördüğü pofuduk pofuduk,yumuşacık pembiş atkıyı sabah gözümü açar açmaz çıkardım dolaptan, çok güzel olmuş minik kelebeğim ellerine sağlık.Sayende bu kış hiç üşümem artık (:

Yollar buz tutmuş o yüzden eve tıkılıp kaldım hafta sonu.Canım inanılmaz sıkıldı ve bende kendimi mutfağa adadım,bir sürü şey yapıp yedim,evde kalmak bana göre değilmiş anladım.

Umarım kar çabuk biter,yoksa ben bu hafta on kilo alabilirim (:

Hepinize sıcacık,mutlu günler diliyorum.

Rabbim bu soğuk havada yersiz,yurtsuz kalanları yardıma muhtaç insanları korusun.



Bu arada pembekirazpazar'a loreal'in fondötenini ekledim ilgilenenler detaylara buradan ulaşabilirler.

22 Ocak 2010 Cuma

Sephora Ürünleri



Merhaba cicişler, hazır bu günlerde sephora indirimi söz konusu iken bir süredir kullandığım ürünler hakkında bir kaç kelam edeyim istedim. Gerçi makyaj malzemeleri dışındaki ürünlerde indirim var mı bilemiyorum,çünkü henüz sephoraya uğramaya fırsatım olmadı ama ben yine de deneyimlerimi paylaşmak istedim.Yukarıda resmini gördüğünüz ürünler sağ baştan sephora şampuan,göz makyajı temizleyici ve ucu görünen kırmızı şey de fondöten süngeri.




Bu süngeri almama sebep olan Just make up'ın şuradaki yazısıdır.Onun tanıttığı ürün daha farklı ama Türkiyede bulmak zor.Yurtdışından alışveriş imkanı olmayanlara ise sephora sünger güzel bir alternatif. Kullanımı ve temizliği çok basit.Süngerim biraz kirlenmiş ama bu post ani bir kararla oluşturulduğu için süngerimi yıkamaya vaktim olmadı.Yüz yıkama jeli ile pratik bir şekilde temizleniyor.Bir daha ki sefere ise beauty Blender denemeyi düşünüyorum.




Sephoranın göz makyajı temizleyicisini ise sırf deneme amaçlı aldım zaten boyutu 50 ml,aslında bu waterproof makyaj temizleyicisi fakat kesinlikle waterproof makyajı tam anlamıyla temizlemiyor.Bi facil'den sonra bana inanılmaz zor geldi.Aldığıma çok pişman oldum.Temizlerken göz çevremi çok fazla yaktı ve kaşındırdı.Sonuç olarak hiç memnun kalmadım ve bir daha asla bi facil'e ihanet etmem (:



Gelelim en çok memnun kaldığım ürüne.Bu ürünü Stil direktörü edacığım sayesinde keşfettim.Ürün şampuan adıyla satılıyor fakat susuz temizlik sağlıyor.Fön çekitirdikten bir gün sonra saçlarımızda yağlanma başlıyor ya işte tam olarak o gün kullanıyorum bunu.Aslında üzerinde bir sürü şey yazmışlar kullanımı için;saçlarınıza tutam tutam uygulayın da yok havluyla kurulayın da vs vs ama ben aldırış etmedim ve edimin yazısından hatırladığım kadarıyla yağlanmaya meyilli bölgelere sıkıp saçlarımı söyle elimle bir karıştırdım hooop oldu mu sana tertemizz.Kesinlikle bittikçe alırım acil durumlar için çok güzel bir kurtarıcı.

19 Ocak 2010 Salı

PembeKirazPazar Açıldı







Kullanmadığım halde dolabımda gereksiz yere ikamet eden,hediye gelmiş fakat değiştirme imkanım olmamış ya da kullandığım fakat iyi durumda olan ürünlere yeni sahipler arıyorum.

Bunun için de Pembe kiraz pazar bloğunu açtım.


Yukarıda resmini gördüğünüz Calvın Kleın marka çanta ile başlamak istedim.Detaylar için tık please.

Clinique & Elizabeth Taylor Ruj



Merhabalar, bu gün de kozmetik ürünlerden devam etmek istedim. Sıradaki ürünler strawberry siparişime ait.Her zaman ki gibi sorunsuz bir alışveriş olduğunu belirtmek istiyorum.



Nude renkli bir ruja ihtiyacım vardı,indirimi görünce kaptım bir tane.
Clinique'in eski yeşil kutulu rujlarından birisi.Öyle kahverengi durduğuna bakmayın,çok koyu bir rengi yok.Nude makyajlarda gayet hoş duruyor.Nemlendirici bir yapısı var,benim dudaklarım haddinden fazla kuru olduğu halde çok rahat kulanabiliyorum.Unutmadan eklemem gereken bir şey var ,bu ruj strawberry'nin unboxed sattığı bir ürün, kutulu ürünlerden herhangi bir farkı yok sadece ruju açıp kapatırken kenarı azıcık çizilmiş ama kesinlikle kullanılmamış.Bundan sonra gönül rahatlığıyla unboxed ürünleri sipariş verebilirim.




Bu ruju ise sırf dış kısmındaki pırıltısı için aldım diyebilirim.Aslında almadan önce minik minik taşlar olduğunu hayal etmiştim, değilmiş ama bu da gayet şık duruyor.Ambalajının kalitesi YSL rujdan sonra biraz düşük geldi.Ama aldığım içim mutluyum makyaj çantamda ışıl ışıl parlıyo (:
Ben çok uygun bir fiyata aldım şu anda 22/23 lira civarında satılıyor bu fiyata almanızı tavsiye etmem ama karar sizin.




Eksi özelliklerine gelecek olursak kokusunu hiç sevmedim,çocukluk yıllarımdan kalma eski rujları hatırlattı bana.Resmen eski eski kokuyo ama tazeliği ile ilgili bir şüpheniz olmasın sadece kokusu öyle.Dudakları fazla kuru olan birisi için ideal olduğunu söyleyemem altına nemlendirici sürüp ruju öyle kullanıyorum.

Maybelline DEFINE A LASH Rimel

Bu kız da bi gün pasta resimleriyle diğer gün makyaj malzemeleriyle post yazıyo demeyin (:

Bu blog öyle kısıtlaması olan vay efendim ben sadece makyaj ya da alışveriş ile ilgili yazı yazarım onun haricinde etliye sütlüye karışmam diyen bir blog değil daha doğrusu sahibesi öyle birisi değil.

Beğendiği her şeye parmağını sokan,kurcalayan,bir iş yaptığında en iyisini yapmaya çalışan bir cimcime. Kazık kadar kızdan da cimcime yaptım ya helal olsun bana(:

Aslında güne o kadar negatif başladım ki anlatamam,sabah pofişimle telefonda konuşurken dedim ki bu gün canım bloğa kara kara can sıkıcı resimler koymak istiyo.Çünkü sabahın köründe uyandım ve normalde on dakikada gittiğim bi yere yaklaşık 1,5 saatte anca varabildim ardından ukala bir polise çemkirdim. Adam resmen beni salak yerine koydu hastanenin girişini soldan çıkışını sağdan yapmışlar bende farketmediğim için ters şeritten çıkmaya çalışınca arkamdan öyle bir düdük çaldı ki sanırsın kıyamet geldi israfil sur'u üfledi.O korkuyla arabayı hızlıca geri alıp sol şeride geçerken beni aptal yerine koyup en az 20 kere levhayı gösterdi bende camı açıp polis bey amcaya çemkirdim ve uzun bi süre susmak bilmedim taaa ki isterseniz ceza yazayım diyene kadar (: cezayı duyunca anında buharlaştım olay mahalinden.

Ardından güzel bir kahvaltıyla sakinleşip,rahatladım ve uzun zamandır yazmak istediğim postları yavaş yavaş hazırlamaya başladım. İlk olarak hem mutlu hem çilliden duyduğum carrefour'un %51 indirimden yararlanıp hiç te ihtiyacım olmadığı halde aldığım maybelline rimelden başlamak istiyorum.




İndirimin ikinci gününde carrefour'a gittiğimde resmen standlar bomboştu,belirli ürünlerden çok az sayıda kalmıştı benim asıl almak istediğim maybelline'in tombik sarı rimeliydi ama kalmadığı için hevesimi bununla giderdim.




Bu rimeli nedense hiç sevemedim çünkü fırça kısmı yumuşacık ve sürerken oynadığından istediğim hacmi veremedi kirpiklerime ve hiç kıvırmadı. Yaptığı tek şey kirpikleri siyahlaşırıp birazcık belirginleştirmek o kadar.Hiç makyaj yapmadığım günlerde bu rimelden sürüp,nivea nemlendiriciyle dudaklarımı renklendirip çıkıyorum.Tabi ki bunlar benim şahsi fikirlerim herkeste aynı sonucu vermeyebilir.Ayrıca maybelline bence rimel konusunda çok başarılı bir marka fakat bu ürününü bana yaramadı.Bir daha alcağımı sanmıyorum.

17 Ocak 2010 Pazar

Labneli & Nutellalı Pasta







Geçen akşam sevgili Hatice'nin sitesinde gezinirken bu sevimli pasta tarifini gördüm ve hiç tereddüt etmeden denedim.Zaten şimdiye kadar portakal ağacında görüpte denediğim hiçbir lezzet beni hüsrana uğratmadı.

Çok hafif ve lezzettli oldu. Özellikle çay davetlerine giderken pasta almak yerine bunu yapıp götürebilirim diye düşünüyorum.Dış kısmını kurdela ile sarıp süslediğim zaman güzel iltifatlarla karşılaşacağımdan eminin.

Benim süslemek için vaktim olmadı ama kurdelalı halini
portakal ağacında görebilirsiniz.

13 Ocak 2010 Çarşamba

Masaüstünü Göster Mimi




İğne ile iplik'cim sağolsun beni unutmamış ve bir mim göndermiş.Mim'in içeriği resimden de anlaşılacağı üzre masaüstü fotoğraflarımız.

Benim masaüstümde pofişimin yolladığı ve çok beğendiğim nişan yastıkları var.Resimlerini gördüğümde ilk tepkim '' ben bunlardan yaparım '' olmuştu ve yapıp
pofişime gönderdim,Çok ta cici oldu.

İğne ile iplikciğime teşekkür edip bu sevimli mi sevimli mimi aşağıdaki güzel mi güzel bayanlara gönderiyorum.




pofiş

Siu

stil direktörü

Lush Sevenlere Müjde

Bebek Odası İçin Dekorasyon Fikirleri

Bu tarz büyük sepetleri; bebeğin kirli veya ütülenecek çamaşırlarını saklamak için kullanabilirsiniz...


Sallanan bir sandalyeyi bebeği emzirirken kullanabilirsiniz...



Hasır sepetlerden vazgeçemeyin derim,ortalıkltaki dağınlığı toplamak için birebir...


Renkli kumaşlardan perdeler dikip,kurdelalarla süsleyerek maliyeti düşürebilirsiniz.

Mobilyaları beyaz,duvar kağıtlarını renkli seçerek dengeyi sağlayabilirsiniz...


Bebek bezlerini ve cilt bakım ürünlerini saklamak için böyle bir yöntem seçebilirsiniz ...


Benim olmalısın


Aile bireylerinin resimlerinin olduğu bu şirin çerçeve duvarımızı süslese fena mı olur ?

Dostluk Bildirimim Var



Sevgili arkadaşım MissDominika bana dostluk bildirimi göndermiş,çok teşekkür ediyorum kuzucum.

Kurallar da şöyleymiş ;

* Dostluğumuzu ilan etmek için bir yazı yaz ve on arkadaş seç.
* Onların bloglarını ziyaretet ve bilgi ver.
* Her bir kişi on kişi seçmelidir.
* Ödül yok, mühür yok. Sadece sevgimizin samimi bildirimi var.

Fakat kişi sınırlaması olduğu için maalesef aklımdan geçen diğer isimleri de yazamadım kısacası herkesleri çok seviyorum.

Pofidik şeker

Karamel

Aisha

Arsel

Bokböcesi

Buona sera

Gardrop faresi

Hem mutlu hem çilli

Zeynebin Kelebekleri

Zeynep'in sesi

12 Ocak 2010 Salı

DoĞuM gÜnÜn KuTLu oLsUn pOfİŞiM

Benim güzel meleğim bu gün 22 yaşına girdi. Bu gün maalesef yanında değilim,ama zaten biz her an birlikte gibiyiz ,yediğimiz yemekten içtiğimiz sudan bile haberimiz olur günde 2887662486 kere telefonlaşırız.Allahım bana pofişimi gönderdiği için kendimi çok şanslı hissediyorum,çünkü o herkesin sahip olmak isteyeceği bir dost,dosttan da öte kardeş.Aynı odayı,aynı yatağı,aynı sınıfı,aynı sırayı paylaştığımız , her anını dolu dolu yaşadığımız senelerimiz var. Yaşadıklarımıza siz de şahit olun istedim o yüzden bir kaç resim paylaşıyorum, iyi seyirler (:






Birlikte kaç şehir gezdik,neler öğrendik,ne kadar ağladık,ne kadar güldük hatırlayamıyorum bile...






Birlikte geçirdiğimiz anları karelere sığdırmak mümkün olmasa da elimizden gelenin en iyisini yaptık (:



Yurttaki bütün odalardan daha güzel,daha renkli,daha eğlenceliydi odamız...Doğum günü,yılbaşı,sevgililer günü olmasına gerek yoktu balonlarla duvarlarımızı süslemek için.



Tabiki derslerde de poz verdik (:




Sürekli yedik (: sabah kahvaltısında iskender yedik,gece yatmadan önce 2 tost yedik... ne mi oldu ? üç ay sonunda 12 kilo alarak döndüm evime (:



Her anımız cıvıl cıvıl,renkli,eğlenceli (:


Etraftakilerin bakışlarına aldırmadan her an her yerde resim çektik.




Bu resmin çekildiği gün dün gibi aklımda. ben yine her zaman ki gibi utanmıştım tanımadığımız birisine resmimizi çeker misiniz demeye ama pofişim atıldı hemen şşştt bakar mısın? bi resmimizi çekebilir misin bizim?Koluma girip,hafif te dürterek bak ilerde hatıra olcak bunlar bize,dua etceksin bana (:


Birlikte ilk istanbul tatilimiz,her anı güzeldi,hatırladığım her anı dudaklarımda tebessüm bırakır...


Annesi her telefonda konuşmamızda ;sarayları gezin,camileri gezin,pierre lotiyi gezin dese de biz terkos pasajını,pazarları gezip saray kapılarının önünde poz verdik (:






Pofişin yanına moral depolamaya gittiğim yazlardan birisi,eve dönüşte ikimizinde içi buruk,zoraki gülümsemeler var yanaklarımızda... Ayrılıklarla geçti ömrümüz (:










Yine yemekteyiz,ama balık bu bişi yapmaz, sağlıklı (:


Doğum günün kutlu,hayatının her anı en az bu resimdekiler kadar neşeli olsun meleğim.Rabbim sana her şeyin en güzelini nasip etsin.



İmza: SeNi Çok SeVEN bİR dOsT