17 Ağustos 2009 Pazartesi

Size Özel Pratik Bilgiler






  1. Peyniri kolay rendelemek için 15 dakika buzlukta bekletin.


  2. Bisküvileriniz yumuşamışsa onları birkaç dakika fırınlayın.


  3. Domates sosunuz çok ekşi ise içerisine bir havuç rendeleyin.


  4. Mantarların daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekeltin. Daha sonra pişirin.


  5. Hazırladığınız kekin ortasına malzeme koyacağınız zaman bıçak ile kesmenize gerek yok. Dikiş ipliğini gerip dikkatlice çektiğiniz zaman düzgün bir şekilde kesilecektir.


  6. Kekinizin fırında pişerken çökmemesi için hamur kalıbı ile birlikte fırına koymadan önce 20 dakika kadar dinlendirin.


  7. Pilavınızın beyaz renkli olmasını istiyorsanız pişirirken içerisine birkaç damla limon suyu ekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

söyle söyle çekinme