Size Özel Pratik Bilgiler
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAP0KlnUsB_EW8QQzGyuqMmj0EqRrwXq1AP5LRaK5CZRu0Syj2dfs2fCCxrsi9JIO3cs_Y9no_QOayNoPQvlS33wp95uskFGc8J65dDpa1izo9lSlOLlC4NWyOQv8my0xZP4E1EzXD3qk/s400/Havuc.jpg)
- Peyniri kolay rendelemek için 15 dakika buzlukta bekletin.
- Bisküvileriniz yumuşamışsa onları birkaç dakika fırınlayın.
- Domates sosunuz çok ekşi ise içerisine bir havuç rendeleyin.
- Mantarların daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekeltin. Daha sonra pişirin.
- Hazırladığınız kekin ortasına malzeme koyacağınız zaman bıçak ile kesmenize gerek yok. Dikiş ipliğini gerip dikkatlice çektiğiniz zaman düzgün bir şekilde kesilecektir.
- Kekinizin fırında pişerken çökmemesi için hamur kalıbı ile birlikte fırına koymadan önce 20 dakika kadar dinlendirin.
- Pilavınızın beyaz renkli olmasını istiyorsanız pişirirken içerisine birkaç damla limon suyu ekleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
söyle söyle çekinme