- Peyniri kolay rendelemek için 15 dakika buzlukta bekletin.
- Bisküvileriniz yumuşamışsa onları birkaç dakika fırınlayın.
- Domates sosunuz çok ekşi ise içerisine bir havuç rendeleyin.
- Mantarların daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekeltin. Daha sonra pişirin.
- Hazırladığınız kekin ortasına malzeme koyacağınız zaman bıçak ile kesmenize gerek yok. Dikiş ipliğini gerip dikkatlice çektiğiniz zaman düzgün bir şekilde kesilecektir.
- Kekinizin fırında pişerken çökmemesi için hamur kalıbı ile birlikte fırına koymadan önce 20 dakika kadar dinlendirin.
- Pilavınızın beyaz renkli olmasını istiyorsanız pişirirken içerisine birkaç damla limon suyu ekleyin.
17 Ağustos 2009 Pazartesi
Size Özel Pratik Bilgiler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
söyle söyle çekinme