8 Aralık 2009 Salı

Küçük Mutluluklar



Fulya benim en sevdiğim çiçektir,dün akşam eve dönerken dayanamadım aldım çingene apladan. Vazonun içindekiler evden çalıp iş yerime getirdiklerim. Sözde anneme aldım çiçekleri ama akşamdan beri vazonun başından kalkmıyorum, sapık gibi seviyorum bu çiçeği. Kış geldi mi babam hep bu çiçekle gelir eve, ailecek seviyoruz yani. Bizi mutlu etmeye yetti bu buket. Sabah babam benden önce gelmiş iş yerine elimde fulyayı görünce gözleri parladı,çıkmış mı bunlar dedi eline aldı kokladı kokladı,tabi hemen geri aldım (: ayıp ediyorum iki seferdir,geçende de orkidemi çok sevmiş ofisine götürmüş kaptığım gibi geri getirdim odama,çiçeğime kıyamadım çünkü yanında sigara içilmesini istemiyorum solar diye.Bebek gibi seviyorum çiçeklerimi. Eğer bana çiçek almayı düşünenler varsa fulya alın olur mu ? Nütfeeen (:

6 yorum:

  1. Enee pek tatlıymış ki bunlar :) Bense papatya delisi bi varlığım başka çiçek tanımıyorum, bak bunun fulya olduğundan bile haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu :) Doya doya kokla çok mu güzel kokuyoki ? :)

    YanıtlaSil
  2. denk gelirde birgün seninle tanışma fırsatımız olursa söz fulya çiçeği alırım sana çok güzel kokusu vardır benim için de bir kere kokla :)

    YanıtlaSil
  3. fulya mıymış bunun adı.. bilmiyordum..çiçeklerin isimlerini fazla bilmem..müthiş kokusu var bunun yaa, arada ben de alırım çingenelerden ;)

    YanıtlaSil
  4. Nesscim Kışı hiç sevmeyen ben sadece bu güzellikleri koklamak için kış gelsin istiyorum,bir kere kokla bana hak vereceksin ;)

    Fotoğraf penresi uuu yerim seni bak şimdi gönlümü fethettin,fulya de canımı ye (: şaka bir yana çok teşekkür ederim hemencik kokluyorum senin yerine de canımm.

    Dominikacım bende isimlerini pek bilmem ama çocukluğumdan beri bizim eve giren tek çiçek budur kış aylarında da bol bol alırım çingenelerden epey de pazarlık yaparım (:

    YanıtlaSil
  5. herhalde en güzel kokan çiçek sıfatı bunun :)

    YanıtlaSil
  6. Değilse de biz verelim bu sıfatı (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme