22 Aralık 2009 Salı

Pofişimin Bilmem Kaçıncı Hediye Paketi (:



Ugg botlarımın kutusunun içine şu kocaman ikea kutularını koyup pofişe göndermiştim.Bu ay da yılbaşını bahane edip birbirimize paket gönderme kararı aldık.Pofişimde kocaman kutuyu ağzına kadar doldurmuş ve bana göndermiş aşağıdaki fotolardan anlaşılcağı üzre (:




Kutuyu bu sabah şubeden alıp arabada parçlamaya başladım. Elime ilk şu pembe paket geldi,içinden pofişimin el emeği bu güzel bileklikler çıktı.Hangisini takcama karar veremediğim için biri sağ diğeri sol bileğimde şu an (:




Hani kızlar askere giden nişanlılarına atkı örer ya bu minik kuzuda bana örmüş,sevgilisi olsam bu kadar uğraşır yani (: İpide öyle güzel ki pofidik pofidik hemen taktım boynuma,ofiste atkıyla oturuyorumm (:




Şu uyku gözlüğünü de herkese aldı bi bana almadı diodum ki paketin içinden çıkıverdi,resmen utandırdı beni (:
Çoraplarım bile var nasıl ama? çok güzeller demi ?
Kırmızılı yılbaşı temali, diğeri de alfabeli (:




Mesela ben bu ojeleri her zaman görüyorum ama farklı renkler denemeye pek cesaretim olmadığından hiç almamıştım,bu gün baktım öyle güzel ki renkleri, alıştım ya hep alırım artıkın.Maybelline'in pembiş renkli ruju da var hem kullanımı da bi değişik alttan döndürmeceli zamazingosu var (: Dalinide pek severiz bi ara şampuanlarını yüz yıkama jeli olarak kullanıyoduk o derece yeani (:




Şiir gibi bi resim oldu,öyle sevdim ki. paket bana gelmeden önce içinde şeker olduğunu biliyordum ama paketin içinde görünce bi fasıl ağladım.Üniversiteye giderken kızlara sevgilileri bu şekerlerden alırdı bende çok heveslenirdim bana da birisi alsın isterdim içimde hep ukte olmuştur bu şekerler ama pofişim sağolsun almış göndermiş bende çok mutlu oldum.




Mektubumu okurken çok güldüm,bi güzel yazmış ki anlatamam bu kızın dili pek tatlıdır zaten.Adamı kalbinden vurur (:




Şunlar el emeği göz nuru broşlar bununla birlikte 3 tane uur böceim oldu,diğer ikisi aşağıdaki karelerden birinde (: cupcakeimi de paketle birlikte gelen pudra rengi hırkamla kullanıcam hatta bu akşam dans kursuna giderken giymeyi planlıyorum eminim bütün kızlar çok sevcek (:




Örgü broşları kırk yıl düşünsem akıl edemezdim zannımca,hepsinin de ayrı anlamları var yeşil kırmızı yılbaşı temalı,mavi kırmızı denizci temalı çünkü pofişin sevdiceği denizci,pembe de bizim temamız çünkü biz pembeyi çok seviyoruzz (:




Şu kuzuu varya şu kuzu aynı bana paketi gönderen pofişe benziyo,onun kadar güzel boynunda şekeri bile var ama yemicem hep böyle sevimli kalsın,kardeşim alıp monitörün arkasına sıkıştırdı şu anda yukardan beni seyrediyo.




İşte bunlar da meşhuuur uur böcükleri,ayy kutunun içinde görünce varya şunları alıp ısırasım geldi minik minikler bi görsenizz.




Kardan adam ve oğluşunun resmi olan tepsi de tantitoooni markalı,çeyizlik bi ürün,kuzucum kendisine alırken bana da almış.Benim pek evlilik ve gelecekle ilgili hayal kurma huyum olmasa da bu tepsiyi görünce kuruverdim iki dakka (: şıkır şıkır bardaklarda tomurcuk kokulu çay ve yanında tarçınlı bademli kurabiyelerimizi tepsimize yerleştirip salondaki berjerlerde karşılıklı oturup çay keyfi yaparız dimi kuzucum.




Senenin modası pudra rengi hırkam mangodan,beğenen arkadaşlarım kendilerine hediye etsinler,benim kadar şanslı olmayabilirsiniz çünkü (:




Son paketimde iç dünyama ait ürünler var ve bana özel ;)


Ellerine,o güzel yüreğine sağlık minik kelebeğim her şeyi öyle güzel öyle özenle hazırlamışsın ki hepsini ayrı ayrı sevdim öptüm kokladım.Yürekten teşekkür eder başarılarının devamını dilerim(:

17 yorum:

  1. öncelikle herşeyin en iyisine layık olan güzel dostum...hepsini güzel günlede kullan:)ben şu el becerimi az geliştiriim bak neler yapicam bize:)

    sevgilime de atkı ördüm ama güzelim kıskanır yoksa:):)

    çok güzell şeyler yazmışsın sende:)okurken nasıl heycanladım:)

    şimdi yolda olan paketimi bende sabırsızlıkla bekliorum meleim:)

    bütün herşeyi güzel günlerde kullan güzel...sevimlii...şirin....akıllıı...seksi:) zeki....canım dostum kardeşim öpüyorum güzel yüzünü....

    YanıtlaSil
  2. Geliştir kuzu valla okuldaki derslerde niye böyle ürünler yapmadık diye hala şaşıyorum bize,demek ki neymiş blog bize bi şeyler öğretmeye başlamış (:

    Ör bari napalım (:

    Beni bi görsen,paketi açarken nasıl heyecanladım (:

    Hadi bakalım,sizi de allah kavuştursun,takip nosunu veriyim istersen (:

    İnşallahhh kuzum aminnn.
    İmza: Seni çok seven pembe kirazın.

    YanıtlaSil
  3. bi ben eksikmişim kutuda çok güzel hepsini güle güle kullan.. :) öpüyorum.. pofişimide :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol kuzucum daha güzelleri senin olsun inşallah,pofiş böyle işte vur dedim mi öldürüyo tıka basa doldurmuş kutuyu (:

    YanıtlaSil
  5. ne güzeller hepsi de mutlu günlerde güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraf penceresinden çok sevdik bunlar demi tatlım (: çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn

    YanıtlaSil
  7. Hepsi de ne kadar samimi hediyeler gerçekten!Güle güle kullan canım!Pofiş gerçekten çok düşünceli bir dost!

    YanıtlaSil
  8. hepsi gerçekten birbirinden güzel ve belli ki özenle seçilmiş hazırlanmış hediyecikler bayıldım valla pofişcim bu işi çok iyi biliyor yaaa :)

    güzel günlerde kullan ebcim hepsi çok yakışacaktır sana eminim...

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok şirinler o tepsiye ablam da bitti gerçi o herşeye bitiyor aldırmadım :) Hırkanın rengi çok güzel :) Güle güle kullan. Bişi merak ettim niye sevgililerine şeker alıyorlardı sizin üniversidekiler? Biz de kahve içiyorlar falan :)

    YanıtlaSil
  10. Kitap kurdum gerçekten öyledir canım,bulunmaz pofiş gibisi (:

    Poh poh perisicim bilmez mi hiç hediye vermenin güzelliğini ondan öğrendim ben ;)

    Aichacım tepsiyi bende markafonide ya da liamgoda görmüştüm de kalmamıştı ama neyse ki pofişim bana almış (:
    Ben kırşehirde okudum ordaki en büyük market bizim burdaki carrefour expressler gibi bi marketti yemeğe falan oraya giderdik,bu yuvarlak şekerlerden falan alırdı herkes burdaki gibi starbucksda kahve imkanımız falan yoktu (:

    YanıtlaSil
  11. üff bir sürü hediye, kesin bak bak bitirememişsindir. ii günlerde kullan

    YanıtlaSil
  12. hepsii çok çok güzelll cnmm bak bak pofişimizi hatırla, gerçi olmasa da hatırlarız biz onu dimi :)çok tatlı bi dostluk cnm, nazarlardan korusun, hepimizi, aminn :)

    YanıtlaSil
  13. yetenek sizin canımcım valla bir sürü hediye dünden beri düşünüorum diorum ki ayy bi de şu vardı ayy bide bu vardı aklıma geldikçe seviniorum (:

    Cecicimm amin canımcım aminnnn,hem unutabilir miyim ben onu hiç (:

    YanıtlaSil
  14. Çok şirin, çok sevimli hediyeler:)Ne hoş bişi hediyeleşmek:)Dostluğunuz daim olsun canım:)

    YanıtlaSil
  15. Duygucum çok çok teşekkür ederim canım daha daha güzelleri senin olsun,amin (:

    YanıtlaSil
  16. ay hediyeleşmeye baylıan biri olarak ben bile buda mutlu oldum!pofişinde ellerine saglık,n güzelde düşünmüş herşeyi affeerin ona:)
    Güzel günlerde kullan cnm sende hepsini:)

    YanıtlaSil
  17. Ayshenurcum,kocamaaan bir afferin aldı zaten pofişim ona da sana da teşekkürler canım (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme