25 Aralık 2009 Cuma

ŞarkHan Gezintimiz






Kumbaralı kupam çok şirin dimi ama (:







Uzun zamandır birilerinin başının etini yiyodum şarkhana gidelim, hadi gidelim,noolur gidelim diye.Dün gidebildik en sonunda.Dışarıdan bakıldığında küçücük bir bina gibi görülen fakat 5 katlı bir han burası. İçinde çok fazla çinli satıcının olduğu ve hediyelik eşya satılan bir yer.Gitmeden önce inanılmaz hayallerim vardı ondan da alırım,bundan da alırım bir sürü şey alırım diye fakat umduğumu bulamadım.Benim aldıklarım resimdekilerle sınırlı,çünkü diğer satılan ürünleri evime daha yakın bir yerden de aynı fiyata hatta daha da uyguna temin edebilirim anlıycağınız fiyatlar piyasaya göre uygun değil.Fakat yine de aldıklarımla mutluyum (:


PS: Uzun zaman sonra,sadece bize ait bir gün geçirmenin mutluluğunu hala yaşıyorum,TEŞEKKÜR EDERİM...

21 yorum:

  1. ay bayıldım canım nerde bu şarkhan :)

    YanıtlaSil
  2. ben de değişik nikah şekeri arayışımda şarkhan'a 2 kere gittim, ama aradığımı bulamadım! bir de orada çalışanlara Allah sabır versin nasıl havasız bi yer değil mi?

    YanıtlaSil
  3. talım bittim o şirin kupana çok tatlı
    genelde orası toptan satıyor peraken satışlar çok çok uygun olmayada biliyor

    YanıtlaSil
  4. tatlımmm benimmm güle güle kullann çok şekerler hepsi ;)

    YanıtlaSil
  5. Pinkycim eminönünde istanbul ticaret üniversitesinn karşısında bi yokuş var ordan yukarıya çık sonra sor şarkhan nerde diye çünkü ben arabayı otoparka koydum tam ne tarafta bilmiorum ama oraya çok yakın (:

    PGAAOA tatlım valla görünce bütün hayallerim yıkıldı,bi de çok kalabalık diye ben montumu da çıkarmadm o havasız yerde sıcaktan da bunaldım :(

    Fotoğraf penceresinden evet canım çok çok değil hatta hiç uygun değillerdi burdaki mağazalarla aynı ama mesela bu inekli kupadan başka hiç bi yerde görmemiştim en çok ta onu bulduğuma sevindim, zaten tek kalmıştı (:

    Cecicim çok sağol kuzum (:

    YanıtlaSil
  6. kupa da askılarda çok şirin görünüyor tatlım:)güle güle kullan..hmm bende yeni duydum şarkhanı eminönüne yolum düşerse bir uğrayayım:)))

    YanıtlaSil
  7. Duygucum çok teşekkür ederim tatlım,ben de uzun zanamdır gitmek istiyordum kısmet düneymiş (: gidip görmekte fayda var özellikle baby showerlar için malzeme satan dükkanlar çok şirin (:

    YanıtlaSil
  8. vala bu şarkhanda yok yok..düğün zamanı biz de giderdik sık sık..

    YanıtlaSil
  9. s.a. senin gibi çok şekerler :))
    ben eminönünde çalıştığım zamanlarda haftalığımı alınca giderdim :)) artık satıcılar bizi görünce "ooo hoşgeldiniz" derlerdi :))

    selam ve dua ile

    YanıtlaSil
  10. Zeynepcim benim ilk deneyimimdi (:

    arzucum a.s valla bırak esnafı tanımayı yolları bile karıştırıyorum, avrupa yakasında hep kaybolurum nitekim dünde öyle oldu (:

    YanıtlaSil
  11. güle güle kullan.. kumbara ve kupa çok şirinmiş..
    askılardan ben de kullanıyorum.. özellikle kıyafetlerde iz yapmaması harika..
    :)

    YanıtlaSil
  12. Dominikacım çok teşekkür ederim canım,pofişim bana geçen sene almıştı bu asklıarın fiyonklularından onları kullanıyodum söylediğin gibi iz yapmıyor bi de kazakların sarkmasını önlüyo çok memnunum (:

    YanıtlaSil
  13. güle güle kullan fıstık özellikle askılar çok güzel bende de var bunlardan ama eminönünde daha mı uygun acaba fiyatlar? gidip oradan toplamak lazım.. :)

    YanıtlaSil
  14. Teşekkür ederim kuzumcum bende çeyizlik olarak şu beyazlı güllülerden yüz bin tane almayı planlıyorum (: ben fiyatlarını bilmiyorum da bu beşli beş liraydı uygun gibi geldi bana, atladım hemen (:

    YanıtlaSil
  15. uygun uygun normal yani .. aslında bilmiyorum :P yarın sorucam bakalım :)

    YanıtlaSil
  16. yeşilköy çarşamba pazarında 5i 5 TL, mudo da 3ü 9.50 TL :)

    YanıtlaSil
  17. Ay ay ay araştırmamızı da yapmışızz (: mudo da satılanlar da çin malı,neyse ki bende 5 tl ye aldım kazık yememişim (: (: (:

    YanıtlaSil
  18. Ertesi gün denk geldi sordum :)

    mucx

    YanıtlaSil
  19. Ay çok tatlılar! Bayıldım hepsine. Bende Victoria's secrettan almıştım askıları, pembe puantiyelilerdi.

    YanıtlaSil
  20. Siumcum muckss canım

    Ay Ay Ay ben onların pembiş pauntiyelerini yerim (: güle güle kullan kuzumm

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme