19 Ocak 2010 Salı

Clinique & Elizabeth Taylor Ruj



Merhabalar, bu gün de kozmetik ürünlerden devam etmek istedim. Sıradaki ürünler strawberry siparişime ait.Her zaman ki gibi sorunsuz bir alışveriş olduğunu belirtmek istiyorum.



Nude renkli bir ruja ihtiyacım vardı,indirimi görünce kaptım bir tane.
Clinique'in eski yeşil kutulu rujlarından birisi.Öyle kahverengi durduğuna bakmayın,çok koyu bir rengi yok.Nude makyajlarda gayet hoş duruyor.Nemlendirici bir yapısı var,benim dudaklarım haddinden fazla kuru olduğu halde çok rahat kulanabiliyorum.Unutmadan eklemem gereken bir şey var ,bu ruj strawberry'nin unboxed sattığı bir ürün, kutulu ürünlerden herhangi bir farkı yok sadece ruju açıp kapatırken kenarı azıcık çizilmiş ama kesinlikle kullanılmamış.Bundan sonra gönül rahatlığıyla unboxed ürünleri sipariş verebilirim.




Bu ruju ise sırf dış kısmındaki pırıltısı için aldım diyebilirim.Aslında almadan önce minik minik taşlar olduğunu hayal etmiştim, değilmiş ama bu da gayet şık duruyor.Ambalajının kalitesi YSL rujdan sonra biraz düşük geldi.Ama aldığım içim mutluyum makyaj çantamda ışıl ışıl parlıyo (:
Ben çok uygun bir fiyata aldım şu anda 22/23 lira civarında satılıyor bu fiyata almanızı tavsiye etmem ama karar sizin.




Eksi özelliklerine gelecek olursak kokusunu hiç sevmedim,çocukluk yıllarımdan kalma eski rujları hatırlattı bana.Resmen eski eski kokuyo ama tazeliği ile ilgili bir şüpheniz olmasın sadece kokusu öyle.Dudakları fazla kuru olan birisi için ideal olduğunu söyleyemem altına nemlendirici sürüp ruju öyle kullanıyorum.

6 yorum:

  1. Elizabeth Taylor rujun kutusunu ben de çok beğeniyorum.Taşlı gibi görünüyordu ama dediğin gibi değilmiş.

    YanıtlaSil
  2. Evet canım ama bu hali de güzel dimi (:

    YanıtlaSil
  3. Elizabeth Taylor rujdan bende aldım. Hiç beğenmedim kup kuru ve kokusuda berbat.

    YanıtlaSil
  4. Joey Potter tek ben değilmişim demek ki o kokuyu alan,benim dudaklarım zaten kuru o yüzden hiç bana göre değilmiş canım.

    YanıtlaSil
  5. Clinique'in aynı renk rujunu her makyaj stilime ekleyip bitireli çok oluyor. kesinliklee herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Rengi de çok doğal zaten,yazıda da belirttim aslında çok kahve gibi gözüküyor ama dudak rengi bir ruj (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme