25 Ocak 2010 Pazartesi

Kendini Anlatan mim




Bu tombik filleri gördüğünüz zaman postun içeriğini tahmin etmişsinizdir sanırım.

Pek saygıdeğer
pofidik şekercim & mymakeupstorycim'den geldi bu şirin ama aynı zamanda biraz zor mim. Çünkü insanın kendisi hakkında bişeyler düşünüp yazması pek te kolay değil gibi.Hadi bismillah diyerekten başlayalım bakalım (:

-Gece yattığımda inanılmaz gereksiz bir sinir sarar beni,nedense pek gerilirim yatağa girdiğimde. Aklımdan bir sürü şey geçer,kendi kendime düşünür düşünür sonra kuzucuğuma sararım bir sürü saçma sapan mesajlar atarım onu sinirlendirip uzuuun bir süre mesajlaştıktan sonra uyuyakalırım.Ertesi gün o halimden eser kalmaz pamuk gibi olurum önceki gece ne söylediğimi bile unuturum (:

- Evde bir iş yapılcak diyelim,mesela çamaşırlar yıkanmış askılığa serilmesi gerekiyo.Aklımdan gerçiriyorum işte ben bunları birazdan hallederim diye.Olaki ben işi yapmaya başlamadan annem dedi ki hadi pembe kiraz şu çamaşırları as. Hayatta o işi bana yaptıramazsınız,kesinlikle yapmam :(

- Sabah kahvaltısı,öğle yemeği,ikindi çayı,akşam yemeği vs vs anlayacağınız günün her saatinde tavuğun her çeşidini mideme indirebilirim (:


- Eğer kendimi iyi hissetmiyosam ve bir yere davetliysem dolabımdaki bütün kıyafetleri teker teker giyip denerim.Aynaya bakar bakar ne çirkinim diye ağlarım o da yetmez kendimi wc'ye kilitlerim (:


- Temizlik malzemelerinin her çerşidini alıp denerim,yumuşatıcı kokusuna bayılırım.Çamaşır makinesini çalıştırırken yumuşatıcıyı ilk önce bir kapak dökerim sonra gizli gizli ikinciyi boca ederim (:

- Evde gereksiz olduğuna inandığım her şeyi annemden gizli çöpe sokarım. Yeni alınmış,çok pahalıymış falan dinlemem, hatta annem görüpte poşetten geri almasın diye çoğu zaman kırar,keser öyle atarım sonra da derim ki ben görmedim çocuklar yapmıştır (: (:

- İnanılmaz inat ederim,eğer kafama koyduğum bişi varsa elimden kurtulamaz kesinlikle.İki elim kanda olsa,önüme dağlar çıksa istediğim şeyi yaparım.Bazen çok zararını görürüm ama napalım can çıkar huy çıkmaz (:



Ta ta ta taaaam bittiiiii.

Başlarken zor geldi, amanda neler yazsam ki diye düşündüm ama döktürüverdim bir anda.İnsanın kendini eleştirdiği ve bak bak neler de yapmışım dediği öyle çok şey varmış ki (:

Bu mim çok eğlenceliymiş vallahi, postumu okuyan arkadaşlarımın hepsine hediye ediyorum.

4 yorum:

  1. bilmezzzzmiyimmm gönlünü yapmak için seni o viisiilerden çıkarmak için neler yaptımmm ben:)

    YanıtlaSil
  2. Şimdi o günün resimlerine bakınca diorum ki ne tatlıymışızzz niye huysuzluk yaptıysam (:

    YanıtlaSil
  3. hehehehe:))) ay hiç bukadar gülmemiştim bu mimi yapanlar içinde! şu wc'ye kilitleme olayına koptum:) sevgiler tatlım öpüldün:)

    YanıtlaSil
  4. yaaa ben arada yaparım öle kapı kitlemeceler falan (: (: (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme