1 Kasım 2010 Pazartesi

Bitirdiğim Banyo Ürünleri

Uzun zamandır yazmam gereken bir yazı aslında bu.

Resimdeki ürünler biteli epey bir zaman oldu fakat ben bir türlü fırsatını bulup yazamadım.

Dün akşam üşenmeyip,dizdim boş kutuları tezgaha çektim resimlerini.













1. Schwarzkopf Gliss Saç Bakım Maskesi {Argan&Shea Yağı}; Bu maskeden kaç kutu bitirdim hatırlamıyorum,her seferinde bitmeden yedeğini alıyorum. Marketlerde bile bulabileceğiniz fiyat performansı gayet yüksek bir ürün.




2. Schwarzkopf Gliss Şampuan {Argan&Shea Yağı}; Bu minik kutuyu deneme amaçlı almıştım,memnun kalınca büyük boyunu alıp kullanmaya başladım.



3.The Body Shop Isırgan Özlü Şampuan; Bu şampuandan sanırım iki kutu bitirdim. İlk zamanlar yağlanmaya karşı iyi bir çözüm ortağıydı,fakat saçlarım alıştıktan sonra bana mısın demedi. Bu şampuanı kullandığım halde şakır şakır yağlanmaya başladı.Şu an kullandığım şampuanlar bittikten sonra ve indirimde denk gelirse tekrar alabilirim.




4. Avon Sweet Candy Duş Jeli; Bu duş jelini de alalı sanırım bir sene falan oluyor,indirimde olduğu için 4/5 adet bir litrelik boyundan alıp depolamıştım. Bu şeker kokulu duş jeli sonuncusuydu.Kokusunu çok sevdim fakat uzunca bir süre kullandığım için şimdi farklı kokulara geçiş yaptım..

4 yorum:

  1. kirazım yeni teman hayırlı olsun cnm, resimleri görünce yaşasın banyo keyfi dedim içimden :)glissin şu saç zımbırtılarından edinicem bende, öpücükler :*

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim cecimm, valla ben çok memnunum gliss ürünlerinden umarım sen de memnun kalırsın ;)

    YanıtlaSil
  3. aah eskiden boots adlı bir şampuan vardı.
    pek severdim.
    kokusunu da. kavunlu.

    bu, ısırganlı şampuan, vücut şampuanı, jel, öğütlüyor musunuz. ısırganı yani.

    YanıtlaSil
  4. Kavun kokusunda geçen kış kafayı takmıştım, araba da evde, ofiste bri sürü kavunlu oda spreyi vardı. O kadar çok kokladım ki bir süre kavun kokusu duymak istemiyorum (:


    Isırgan mevzuuna gelince, saçlarımda dönem dönem aşırı yağlanma oluyor, yine böyle bir dönemde kullandım şampuan ve saç kremini bir süre iyi geliyor ama saçlar şampuana alışınca tekrar eski haline dönüyor arada şampuan değiştirmek gerekli ;)

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme