29 Ekim 2009 Perşembe

Flormar Deneyimlerim



Bloglarda esen flormar rüzgarlarından sonra benimde alışveriş yapmam şart oldu dedim ve attım kendimi palladiumdaki flormar standına. Far bazı,Terracota far,ruj,oje ve fırça seti aldım ama setin resmini çekme imkanım olmadı.




016 yı far bazı olarak kullanmamı önerdiler.
61 ise terracota far. Standda denediğimde sanki çok daha siyahtı.Fırçayla sürdüğümde istediğim siyahlığı elde edemedim ama elimle sürdüğümde istediğim sonuca ulaştım.İçerisinde hafif ışıltılar var,ıslak medille elimi sildiğim halde ışıltılar hala duruyor.






Burda bazlı ve bazsız swatchlar var .016'yı baz olarak kullandım.


Gelelim 521 numaralı rujumuza. Bu ruju makyaj çantam denemiş daha önce bendeki duruşuda aynı oldu. Dudaklarım çatlak olduğundan dolayı hiç hoş gözükmedi. Üzerine nivea nemlendirici sürerek kullanıyorum.Beğendiğiniz ürünler varsa buraya tık.Web sitesinden alışveriş yapmanızı öneririm 30 tl ve üzeri alışverişlerde makyaj çantası hediye ediliyor.Eğer bende sabredip internetten sipariş verseydim makyaj çantasını almış olacaktım.Ayrıca şöyle de bir kampanya yapmışlar ''Flormar'ın Çarpıcı Renklerindeki Ürünlerinden Sizinle Birlikte İş Arkadaşınız da Satın Alsın, Makyaj Çantanızdaki Eksik Ürünleri Size Hediye Olarak Gönderelim!''Detaylar için buraya tık.

4 yorum:

  1. O far bazı ilgimi çekti, sence işe yarıyormu ?

    YanıtlaSil
  2. Ben sadece flormarın terracota farı ile kullandım birkaç kere siyah farın rengini hafifletti ve grileştirdi göz yuvarlağına değilde kaş altına kullanmayı düşünüyorum ben.

    YanıtlaSil
  3. Geçen gün flor mar far alacaktım çok kararsız kaldım açıkçası.Kahve tonlarının olduğu bir paletti.Denemekten bir şey çıkmaz sanırım;)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme