9 Ekim 2009 Cuma

Lacoste İndirimi ve Lofu Yağmur Botlarım





Bilenler bilir eren holding yılda iki kere fabrikasında indirimli lacoste ürünleri satar. bu indirim yaklaşık 4/5 gün sürer. bende bu sene ilk defa gittim alışveriş yapmak için.hatta çaldırdığım lacoste çantamı da ordan almıştım. hemde inanılmaz bir fiyata.fabrika önüne gittiğiniz zaman yaklaşık 400 kişilik kuyruk sizi bekliyor olacak şaşırmayın. ben tek başıma gitseydim beklemezdim ama yanımda arkadaşlarım olduğu için pek bir sıkıntı yaşamadım. uzun bekleyiş sonrası alışveriş için içeriye girebildik. tabi içerisi kadıköydeki salı pazarından farksız, hatta daha beter diyebilirim.çünkü sezonda 300 tl'ye satılan çantalar 65 tl etiketli.ayakkabıların en pahalısı 90 tl varın siz düşünün kalabalığı.bu yağmur botlarını da ordan aldım markası lofu ben daha önce hiç duymamıştım bu markayı. ama fiyatı 35 tl denemeye değer diyip aldım. çok ta cici görünüyorlar. yağmur yağsa da giysek :) online alışveriş sitesine de buradan ulaşabilirsiniz ama satış fiyatı 49€ bilginize.

24 yorum:

  1. pembem kirazım çok uygunmuşşş :) hemde pek şirin :) bilgilendirme için mersiiii!

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim cecimm daha iyileri senin olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. ben d eistiyorum yağmur botuuu.Lacoste indiriminden geçen sezon çanta ve gömlek almıştım ben de.bu sefer gitmedim.çizmelerine bayıldım güle güle giy canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canımm. daha iyileri sizin olsun :) ben bu sabahta gittim ama kalmamış bunlardan.bende çanta almştm ama çaldırdım:(

    YanıtlaSil
  5. cnmm cok begendım ıyı gunlerde kullan senden bısı orenmek ıstıorum hala dewam edıomu bı de tam olarak yerı nerde bu yerın sımdıden cok saol

    YanıtlaSil
  6. pink dream, teşekkür ederim canım. burada ulaşım krokisi var incelersin.ne zaman bittiğini bilmiyorum ama telefon açıp öğrenebilirsin.

    YanıtlaSil
  7. üzüldüm bak kaçırdığıma :)

    YanıtlaSil
  8. belki de bitmemiştir tatlım, çünkü geçen hafta pazartesi başlamış,duyduğuma göre de 15 gün sürüyor.üstteki yorumda iletişim bilgileri var bir telefon açıp sor derim. ben cumartesi günü gittiğimde bu botların beyazı vardı hatta çok daha güzel botlar vardı ama bana küçük geldi :(

    YanıtlaSil
  9. seni cin seni, nasil da yakalamis indirimleri:)gerci ben benimkileri 10 £(24 lira filan) a aldim hihihi -soyemesi ayip :)

    YanıtlaSil
  10. evet çok uygundu aldığım her şey ama bütün maaşımı lacoste'da harcadım resmen :) seninkilerin fiyatı çok daha iyiymiş ama benimkiler de ucuz ya twigyden almak istesem iki katı ödemem gerekicekti :)

    YanıtlaSil
  11. Yağmur botlarına bayıldım canım, güle güle giy;)

    YanıtlaSil
  12. teşekkür ederim tatlım daha da güzelleri senin olsun inşallah

    YanıtlaSil
  13. Çok güzeller tek kelimeyle bayılım. Ben de istiyorum güzel bi yağmur botu. Mutlu günlerde kullan (:

    YanıtlaSil
  14. çok teşekkür ederim kiraz prensesni:)ben botları rüyamda görmeye başlamıştım almadan önce, o zamanlar deli gibi yağmur yağıyordu botları aldım havalar ısındı :)

    YanıtlaSil
  15. Cok guzeller, bende de cok benzer Roxy marka gri ekose var, acaip kullanıslı ama kısın cok sogukta hic ayak ısıtmıyor :o/

    YanıtlaSil
  16. O zaman hiç giyemem, çünkü benim ellerim ayaklarım yazın bile üşür :)

    YanıtlaSil
  17. canım benım ilgine cok tesekkur edıyorum kocaman kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  18. rica ederim canım, bende öpüyorumm kocaman (:

    YanıtlaSil
  19. güle güle giy, çok güzell!(=

    YanıtlaSil
  20. sağol tatlışım (:

    YanıtlaSil
  21. botlarına bayıldımmmmm....harika görünüyor..şu indirimden haberim yoktu. tüh!!

    YanıtlaSil
  22. Dominikacım Yılda iki kere oluyor lacoste indirimi bir daha ki sefer indirim başlamadan yazarım yazısını bende ilk defa gittim ve epey karlı alışveriş yaptım (:

    YanıtlaSil
  23. aaa ne kadar güzelmi$ ya!! güle güle kullan :)
    senin sayende bende yeni birsey ogrenmi$ oldum sagol tatlim

    YanıtlaSil
  24. Çok teşekkür ederim kuzucum (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme