19 Ekim 2009 Pazartesi

Ağız Sağlığı Haftaları


Bu sabah okuduğum postlardan en çok ebvata'nın yazısına sevindim sanırım.Çünkü ağız ve diş sağlığı benim için çok önemli.Dişlerimi her gün düzenli olarak fırçalamama rağmen kontrole gittiğimde çok ta sağlıklı olmadığını öğrenmiştim birkaç sene önce.Dayanılmaz ağrılar çektim,gecenin bir yarısı hastaneye gittim ağrı kesici iğne olmak için.İlk zamanlar daha sık uğruyordum dişçime ama uzun zamandır ağrım olmadığı için erteliyordum kontrolümü.şuradaki listede Colgate ve Türk Periodontoloji Derneği (TPD) tarafından muayene yapacak olan dişçilerin iletişim bilgileri yer alıyor.Benim dişçimin numarasını da görünce o kadar sevindim ki (: Randevu için hemen görüşücem kendisiyle.

2 yorum:

  1. Sabah bu yazıyı yolladım ve sabahtan beri psikolojik midir nedir,yarım çıkmış olan 20 yaş dişim ağrımaya başladı, listeye bakıcam ben de sanırım:))

    YanıtlaSil
  2. Benimde sabahtan beri dilim dişlerimde dönüp duruyo (:20 yaş dişimde gömüktü küçük bi operasyon yaptılar ama inanılmaz zor geçti operasyon sonrası:( ihmal etmemek lazım. Ben randevumu aldım bile.

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme