30 Ekim 2009 Cuma

Beklenen Parfüm Escada Magnetism







Blog şu anda bu parfüm sevincini paylaşmam gereken insanlar dışardalar ve işleri var bende odamda tek başıma kutluyorum parfümümün gelişini.
Şu koku mimi yapıldıktan sonra magnetism aşkım depreşti,ertesi gün gidip sevilde sıktım biraz olsun ızdırabımı dindirmek için. Ama azıcık sıktı cimri herif hemen çıktı kokusu bileğimden.

Her gün cheapsmells'te sepete koyup mutlu oldum.
Her yerde burnuma magnetism kokusu gelmeye başlamıştı artık fakat kartlarımın limitini doldurduğum için sepetteki parfümü almama imkan da yoktu.Neyse ki hafta içi babam yurtdışına çıktı bende kendime bu parfümü hediye istedim.

Geldiğinden beri sanki ben ondan böyle bir şey istememişim gibi davranıyodu bende artık ümidi kesmiştim ki siparişimin bavulda olduğunu söyledi babam (:
Aldım elime paketi hoplaya zıplaya odama geldim,her açıdan resmini çektim,bu akşamlık sadece 3 fıs hakkı verdim kendime (: (: (:
Beni tanımayanlar da zannetcek ki kıyıpta kullanamam! yok öyle bi şey öyle bi kullanırım kiii.Sadece şimdilik yeni olduğu için torpil geçtim ona.Bi de benim alacağım paranın nerdeyse iki katını vermiş free shop'ta ama olsun hediye bu üzülmiyim dimi... Hem İyi ki almışım yok böyle güzel bir koku çok sevdim seni magnetism...

18 yorum:

  1. güle güle sürün bebek! :))

    YanıtlaSil
  2. Sağol tatlışım daha güzelleri senin olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Sende kendimi gördüm hayatım ya bende günlerdir moschino'ya bakıyorum gidip gidip sıktırıyorum,hırkamda kokusu olduğu için yıkamıyorum hahaha =)) ama şuan kullandığımı bitirmeden almak istemiyorum =)) güle güle kullan inşallah hemen bitmez

    YanıtlaSil
  4. Benimle ortak şeyler yaşadığın için Ne kadar sevindim bilemessin,bileğimden kokusu gitti diye o kadar çok üzülmüştüm ki (: (: (: çok sağol tatlışım güzel dileklerin için.

    YanıtlaSil
  5. harika bi koku.bende 2yıl kullandım.ara vermiştim.ama buaralar yeniden almayı düşünyorum.super bi seçim.

    YanıtlaSil
  6. Üniversitede arkadaşım kullanırdı çok severdim ben bu kokuyu ama kullanmamıştım daha önce.Almayı düşünüyorsan cheapsmells'te çok uygun her gün baktığım için biliyorum (:

    YanıtlaSil
  7. bnde bu kokuyu çok severimm strawberrye bakıyordum sürekli gelmişmidir die şu cheapmells e bakayım hemen :)))

    YanıtlaSil
  8. Çileğe bende bakıp durdum ama getirmediler.Cheapsmellsten de daha önce hiç alışveriş yapmadım ama nedense çok sevdim orayı hem fiyatları çok uygun hem de posta gönderim ücreti,bi denemek lazım (:

    YanıtlaSil
  9. Ben de geçen kış sonu bitirmiştim ama muhteşem bir parfüm bak benim de kanım kaynadı şimdi bir tane daha alıp sürünesim geldi:)))

    YanıtlaSil
  10. Pride'cım bende nerdeyse 2 senedir sürekli chanel chance kullanıyodum artık bi değişiklik yapmam lazımdı bunu da hatırlayınca rüyalarıma girmeye başlamıştı (:

    YanıtlaSil
  11. Canım bende aldım bugün parfümümü =))

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan sechill çok sevindim yhaaa(:
    Bende bi koklayayım dicem ama sonra rüyalarıma giriyo (: (: (:

    YanıtlaSil
  13. hehehe =)) ama koklamalısınnn

    YanıtlaSil
  14. En kısa zamanda koklarım emin ol,hatta yarın sephoraya gitmeyi düşünüyorum (:(:(:

    YanıtlaSil
  15. Bende gidicem yrn sephoraya fondöten fırçası falan alıcam =)) bakalım beğencek misin

    YanıtlaSil
  16. Belki karşılaşırız ben en iyisi kırmızı karanfil takıyım yakama (: (: (:

    YanıtlaSil
  17. aaa evet karşılaşabiliriz =)) Fırçaların oralarda takılmaya bak :))

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme