16 Şubat 2010 Salı

Fotoğraf Makinesi Alacaklara Önerim Var





Günaydınlaaar,,,

Aslında bu gün favori makyaj malzemelerimle ilgili bir post yazmayı düşünüyordum ama fotoğrafları kendim çekemiyceğime karar verdikten sonra, biraz erteleme kararı aldım.

Çünkü, elimde çok iyi bir makine olmasına rağmen çok yakından çekim yaptığım zaman bir türlü netleştirmiyo.

O yüzden daha küçük ve isteklerime cevap verebilen bir makine almaya karar verdim, hatta doğum günüme de şunun şurasında 3 ay kalmışken bana hediye almak isteyenlere bir fikir olsun (:

Şaka şaka şimdi pofiş akıllısı bana makine falan almaya kalkar (:

Allahım böyle bi kocam olsa ne kadar güzel olurdu, pofişe ne söylesem ne istesem ben sana alıyım diyo ve de alıyor  (:

Tamam konumuzdan çok saptık farkındayım.

Dün akşam fotoğraf makineleriyle ilgili sağlam bilgilerin olduğu  bir site öğrendim.

Makineler hakkında yazılmış sayfalarca yazı, çekilmiş fotoğraflar, kullanıcı yorumlarına  bu siteden ulaşabilirsiniz.

Tamam site çok güzel her türlü bilgi var ama bu sefer de ben makinelerin özelliklerinden anlamadığım için orda yazan bilgilerin benim için pek te bir anlamı olmadı.

O yüzden de kursa falan gitmeye karar verdim, gördünüz mü iki rujun resmini çekemedim diye neler yapıyorum, sen bana akıl fikir ver yarebbim (:

Makine almak gibi bi niyetiniz varsa, az çok ta bilginiz varsa bu siteyi es geçmeyin derim.



Bu arada benim makinem de aşağıdaki fıstık ama ben hiç hakkını veremiyorum :(














6 yorum:

  1. Tatlım ben derim ki sana Canon'dan vazgeçme. YAkın zamanda anneme bir tane aldım hem de çok uygun fiyata. Şimdi burada yazmayayım ayıp olur :D Bana bir mail ile ulaşırsan sana aldığım modeli, fiyatını ve aldığım yeri söyleyebilirim. Ha bir de aklıma gelmişken, belki biliyorsundur ama fotoğraf makineni "makro" seçeneğini işaretleyerek çekersen yakın çekimlerde daha net bir görüntü elde edersin. Makro işareti genelde çiçek ya da lale şeklinde oluyor.

    YanıtlaSil
  2. bence kursla yada bilen biriyle makinanın özelliklerine hakim olsan daha iyi olur, madem güzel bir makinan var mahsun bırakma onu :)) ne bu arada makina?

    YanıtlaSil
  3. ben o fıstıı ne çok severdim:)

    ne güzel düşürdüm ne güzel ödüm bi yerlerime karıştı demi:):)

    YanıtlaSil
  4. bu araada....doum gnü fikri vs okur okumaz hımmm dedim...sonraa bi baktım hemen alta cevap vermişsin zatii:):)

    YanıtlaSil
  5. canım sen hiç makineni konuşturmuyosun ama yaaa!

    YanıtlaSil
  6. Pelincim hemem mail atıyorum canım senin makinenin detaylarını öğrenmek için, ayrıca bilgilendirmen için sağol canım yavaş yavaş öğrenicez işte (:

    Burcucum çok çok çok haklısın benim biraz öğrenmem lazım makineye ayıp oluyo. bu arada resmini ekledim belki bakmak istersin tatlım ;)

    Pofişim o makineyi düşürdükten sonra suratındaki ifadeyi görmeni çok isterdimm (: hmm ya sen baba mısın her istediimi kapıp geliyosun (:

    Zeynepcim bu makine çok büyük olduğu için çoğu zaman bunu yanımda taşımıyorum sadece özel günlerde bununla çekim yapıyoruz onun dışında sony'nin bi miniği var çantamda çoğu resmi de onunla çekiyorum.Zaten büyük olanın özelliklerinden anlamadığım için yanımda taşısam da sonuç aynı oluyo (: bi ara öğretirsen bende güzel bişiler çekerim belki (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme