5 Şubat 2010 Cuma

Havlu Düşkünlüğüm (:

Ne zaman alışverişe çıksam ve çeyize bir şeyler alayım desem elim hep havlulara gider. Çok severim havlu almayı. Benim huysuzluğumdan dolayı evdeki havlum ayrıdır,kimsenin kullandığı havluya yüzümü kurulamam huyluyum işte napalım. Sanırım bu yüzden de havulara karşı düşkünlüğüm var.Mini minnnacık misafir havlularım var,gelen her misafir sepetten bir renk seçsin onları kullansın diye.Resimlerde havluların sunuş biçimlerini çok sevdim.Benimde böyle bembeyaz çiçeeek gibi tertemiz bi banyom olsun bütün havlularım yumoş koksun.Hepsini renklerine göre ayırıp,katlayıp böyle güzel güzel yerleştiriyim.Benim bu temiz koku düşkünlüğüm halamdan gelme sanırım,her şeyim halama çekmiş kendimi çok seviyorum o yüzden. Halamın havluları,nevresimleri her zaman temizdir hep mis kokar.Nerde temizlik kokusu alsam aklıma güzel halam gelir. Halamla birlikte bi yere gittiğimizde annene ne kadarda benziyosun derler o zaman değmeyin keyfime zevkten dört köşe olurum  (: Bu arada havludan hala konusuna atladım konuyu daha fazla saptırmadan kaçıyım ben...

Böyle küçük dokunuşlarla banyonuzu renklendirip severek kullanın emi...






4 yorum:

  1. Beyaz-Mavi sekilde en cok hosuma gidiyor, hem banyo hem yatakodasi icin, ayrica bence havlular cok önemli, banyonun görüntüsünü degistirebiliyorlar aninda : )

    YanıtlaSil
  2. Vivacım sana katılıyorum aslında gayet sade resimdeki banyolar ama havlular eklenince nasıl da güzellşmiş.

    YanıtlaSil
  3. EHE ÜHÜ BUGÜN BEN 2 TANE HAVLU ALDIM,SONRA DA SENİN BU YAZINI GÖRDÜM:))TESADÜF MÜ,BENCE DEĞİLLL:))HAVLULANIN GARİİ!

    YanıtlaSil
  4. Prettycim ohh güle güle kullan mis kokulu havlularını, ay havlunevresim diyince sapık gibi burnuma yumoş kokuları geliyo yaaa (:
    yok yok bende temizlik malzemelerine karşı bağımlılık var (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme