25 Kasım 2009 Çarşamba

Elden Ele Bloğundan Gelen Hediyelerim





Şu yazımda lush ürünlerinin cildimde sivilce yaptığını düşündüğümü sizinle paylaşmıştım. Bir süre istemeyerekte olsa ürünleri kullanmaya ara verdim. Tabiki o arada yeni ürünler edinmem gerekiyordu tam da yeni arayışlar içerisindeyken elden ele bloğunda yukarıdaki ürünlerin paylaşımını gördüm. Bilmeyenler için kısaca paylaşmak istiyorum elden ele çok cici 4 yazarın oluşturduğu bir blog. Bu blog hepimizin evinde kullanmadığı ve başkalarının işine yarayacağını düşündüğü ürünleri sadece kargo ücretini ödemek koşuluyla isteyenlere hediye ediyor. Yukarıda görmüş olduğunuz ürünler elden ele bloğu vasıtasıyla bana neyim varsa satıyorum bloğunun sahibesi berrin hanımdan geldi. Gördüğünüz gibi ürünler hiç kullanılmamış (: şişeler ağzına kadar dolu. Kargo ile yaşadığımız birkaç sıkıntı olduğu halde berrin hanım ürünleri göndermek için benimle çok ilgilendi.Ben bu ürünleri aldıktan sonra kendisinin bloğundan haberdar oldum,hepinizin işine yarayacak ürünleri evindeki kalabalık kalksın diye çok uygun rakamlarla satışa sunuyor,göz gezdirmenizde fayda var. Elden ele yazarları ve berrin hanıma tekrar teşekkür ediyorum.

6 yorum:

  1. Valla billa deneme amaçlı da kullanmadım :))) Dolabımda duracağına birinin işine yarasın istedim. Güle güle kullan umarım istediğin sonucu alırsın :)

    YanıtlaSil
  2. Bende kendi kendime dedim kutularıyla saklamış her şeyi ne güzel (: tekrar çok teşekkür ederim bu akşam kullanıcam hepsini (:

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bi olay bu paylaşım..güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim siucumm (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme