18 Kasım 2009 Çarşamba

Gojane



Gojane'in 50$ ve üzeri siparişlerde amerikaya free shipping uygulamasını bu gün chunli sayesinde öğrendim ve verdim cici ayakkabılarımın siparişlerini. Kalite bakımından hiç bir bilgim yok,kargo geldikten sonra anlayacağız ama sipariş veren arkadaşların yorumlarında hiçbir olumsuz eleştiriye rastlamadım.Zaten fiyatlar o kadar uygun ki kaybedecek bir şey yok (: Gojane ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.Free shipping için gerekli kod {GJSHIP50},sipariş aşamalarını da sevgili siu şu yazısında detaylı bir şekilde anlatmış.Ayakkabı siparişi verecek olursanız diğer arkadaşlarımın yorumlarında yazdıklarına göre;37 numara giyiyorsanız size kısmından 7 seçeneğini işaretleyeceksiniz.Deneyimlere dayanarak ben öyle yaptım.Sevgiler,pembe kiraz...

16 yorum:

  1. canimm sende güle güle kullan cicilerini :) in$allah bir an önce ula$ir :) kalitesi hakkinda bende olumlu yorumlar okudum..Ama dedigin gibi cok kaliletli olmasada icim yanmaz bu kadar ucuza böyle güzel modeller olduktan sonra :) Sen ne aldin resminide koysaydin ke$ke :)

    YanıtlaSil
  2. hayırlı uğurlu olsun canım:) Ben de go janeden alamyı düşünüyordum ama dün istediğim gibi bi çift bulunca burdan alıverdim:)

    YanıtlaSil
  3. Syhn bende öyle dedim gördüğümde (:

    Chunli inşallah kuzucumm hemen gelsinler,resimlerini de koymadım ki gelince güzel güzel kombiler öyle paylaşırım sizinle (:

    İğne ile İplik senin aldıklarını da merak ettim şimdi,1000 çift olsa 1001'i almaya hemen hazırız(:

    YanıtlaSil
  4. amerikan sizedır sitedeki beden sipariş vermeden mutlaka bir us size tablosuna bakın yoksa yanlıs numara siparis edebilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. çok tatlı modeller özellikle mavi çizmeye bayıldım :))
    aldığın ayakkabının fotosunu merakla bekliyorum
    selam ve dua ile

    YanıtlaSil
  6. Ya siyah uzun çizmelere bayıldım ama sipariş veremiyorum çünkü 39 giyiyorum ve 9 black kalmamış =(
    Alanlar güle güle kullansınlar ne diyeyim !

    YanıtlaSil
  7. Tatlım eminmisin??

    " Enter Coupon Code "GJSHIP50" and get Free Standard Shipping on all US orders over $50! " yazıyor yani.. free shipping on US, amerika siparişlerinde sadece ..
    yanlışlık olmasın yani canım
    30$ çünkü normalde tr ye shpping

    YanıtlaSil
  8. Kürecim size tablosuna göre sipariş verenlere olmamış ayakkabılar o yüzden öyle sipariş verdim tatlım.

    kızlar siu'nun beni uyarmasıyla siteyi tekrar kontrol ettim evet sadece amerikaya 50$ ve üzeri siparişlerde free shippin varmıi fakat ben kodu girdim türkiyeye gönderim istedim gayette kabul ettiler anlamadım (:

    YanıtlaSil
  9. paketin gönderildi diye mail attılarmı peki canım, yapalım bizde sakata gelmeyelim bebek

    YanıtlaSil
  10. Kuzucum kart bilgilerimde bir yanlışlık olduğu için tekrar sipariş vermemi istediler , ama chunli de herhangi bir sorun yok verdikleri kodu girdiği için shipping ücretini çekmemişler kartından bende anlayamadım (:

    YanıtlaSil
  11. gojane'yi Siu'da gördüm çok beğendim ama ben çok pimpirikliyim yurt dışından birşey almaya çekiniyorum. bende öyle bir şans var ki kesin gümrüğe takılır sonra uğraş dur.. en iyisi böyle uzaktan imrenerek bakmak :) bu arada güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
  12. bakalım sorun çıkmaz uyanmalar inşallah :)

    YanıtlaSil
  13. Handan valla ben fizandan bile sipariş veririm hiç umrumda olmaz öyle seviyorum ki sipariş verimeyi,gelen paketleri açmayı (:

    Siu valla ben karar veremedim tatlım tekrar sipariş versem mi vermesem mi sonuçta benden muhakkak alırlar o shippingi, alcaklarsa da daha çok ayakkbı siparişi veriyim de boşuna ödemiyim (:

    YanıtlaSil
  14. ben de sipariş verdim ve ilk başta kabul ettiler sonra da mail attılar promotion code geçerli değil diye :(

    YanıtlaSil
  15. Tatlım aynısını bende yaşadım free shipping amerikaya teslimlerde oluyormuş yazıma da ekledim zaten maalesef biz shipping ücretlerini ödemek zorundayız.

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme