9 Kasım 2009 Pazartesi

Palladium The Woo Mağazası












Dün ki palladium gezimizde yeni açılan woo mağazasını farkettim. Woo ikea örnek alınarak dizayn edilmiş gibi geldi bana. İçerisinde küçük oda görünümlü bölmelerde ürünler sergileniyor. Tabiki ikea kadar geniş kapsamlı ürün sahibi bir mağaza değil. Palliduma gidenler bilir en üst katta merdivenlerin yanında çocuk oyun alanı vardı oranın yerine açılmış bu mağaza. Yanımda fotoğraf makinem olmadığı için iphone ile çektim o yüzden görsellerim pek kaliteli değiller. Ama mağaza hakkında bilgi sahibi olmanız için yardımcı olabilir. Fiyatlarına gelecek olursak aceleden pek fazla etiketleri inceleme imkanım olmadı ama ne çok pahalı ne de çok ucuz bir mağaza.

7 yorum:

  1. süpermiş.. :) bi ben gidemedim şu palladium'a zaten :)

    YanıtlaSil
  2. Nasıl oldu da görmemişim ben burayı. daha yeni gitmiştim halbuki, demek ki en kısa zamanda tekrar gidilecek:)

    YanıtlaSil
  3. Siu gel beraber gidelim ben daha doyamadım (:

    ayşe belki de bu hafta açılmıştır bende ilk defa gördüm (:

    YanıtlaSil
  4. Bende geçnlerde gördüğm burayı ama bana pahalı geldi... Ama güzel şeyler var. İkeadan cok tepe home yada boyner home tarzını hatırlattı bana belkide ufak oldugundan.:)

    YanıtlaSil
  5. Pınarcım hani oda oda yapmışlar ya o yüzden bana da ikeayı andırdı. ben resim çekmekten fiyatları çok inceleyemedim ama baktığım bir kaç ürünün fiyatı piyasayla aynı gibiydi sanki. sen inceleme fırsatı bulduysan daha iyi bilirsin tabiki tatlım.

    YanıtlaSil
  6. Geçenlerde bende mağazayı ziyaret ettim. Çok güzel bir mağazaydı. Ürün gamı oldukça geniş. Ayrıca mağaza müdiresi hanımefendinin ilgili ve alakası ziyadesiyle hoştu.Çokta ihtiyacım olmamasına rağmen bir iki parça eşya satınalmama yetecek kadar ilgiliydi.
    Her Eve Lazım :)

    YanıtlaSil
  7. Neşecim hangimiz lazım olan şeyleri alıyoruz ki alışverişe çıkınca (:

    YanıtlaSil

söyle söyle çekinme